Tuesday, November 23, 2004

Ja olemegi tagasi haiglas.

Lootsin vist liiga palju sellelt ringilt. Eile , kui Sija oli Reginaga Medicine roomis( kus lastele antakse paevaseid rohtusid) , tekkis tal seal palavik ja kui on juba palavik , see tahendab seda et neljas korrus on meie jaoks garanteeritud. Ja nii oligi. REgina toimetati kohe neljandale korruselel ja seal me nyyd olemegi. Kes ei tea, siis neljas korrus on koige stereiilsem, puhtam, laikimam, voi mis iganes te tahate seda kutsuda korrus. Tubasid koristatakse 2 korda paevas, sook ja jook peab iga 30 min. tagant minema viskama( mis sest et isegi toitu pole puutunud). Ja kasi peab pesema miljon korda.

Nyyd me olemegi siis selles steriilses ohkkonnas ja arstid yritavad katte saada palaviku pohjustajat. Seni ajani on koik proovid negatiivsed olnud , kuid homseks voib koik muutuda. Loodame et ei ole midagi eriti tosist. Antibiootikumid tootavad ja Regina tundis tana end juba veidike paremini, viskas isegi paar kildu.

Tana hommikul oli madal palavik 37,9. Sellest loetakse 48 tundi, ja kui selle aja jooksul pole palavik tagasi tulnud , saadetakse meid teisele korrusele, kus pole nii strict olukord.
Tanupyhad veedame kah haiglas!! nii et!! jah, happy Turkey day!!!

Diana

0 Comments:

Post a Comment

<< Home