Monday, December 13, 2004

Ongi Esmaspaev.

Tana on siin ilus paikesepaisteline ilm. Tuul kyll puhub aga ilus on. Tana laheme jalle haiglasse vereproovidele et kindel olla et koik on normis enne chemo algust.
Ega muud erilist ei teegi siin. Eile oli target houses vaike joulupidu. Ei midagi erilist. Rahvas niisama soi ja joi ja siis lapsed tegid jouluvanaga pilti kah. Uimane olek.
Regina ja Gabriel ei tee muud kui tylitsevad. Vahel on tahtmine yks hiina saata ja teine eestisse ja siis ise jaan siia usasse. Aga noh need hetked on ajutised. Siis lepivad jalle ara ja koik on jalle roosiline.

Andke ka oma tegemistest teada kas voi paari sonagagi.
Ma ei suuda hetkel koikidele emailida, selleparast ma seda paevikut hakkasingi kirjutama. Kui asjad maha rahunevad ja tagasi koju soidame saan rohkem one on one mailima hakata. :)

2 Comments:

Blogger Lennuk said...

Hei, Diana!
Sa teed tänuväärset tööd! Blog on tänuväärne! Nii hoiad meid kõiki kursis asjade käiguga.
Käin alati uurimas, mis teil jälle uudist, kuidas Reginal asjad arenevad, sinu meeleolusid tshekkamas jne.
Ja kui tore on mõni komm e. siis kommentaar eest leida! Tean tunnet! Iga kommentaar ja kaasaelamine oleks nagu kiri postkastis...
Jõulupeod on alanud ka siin. Rahvas on välja pannud tulukesed ja tundub, et rohkem kui mullu.
Need lapsed seal saavad niipalju kingitusi!
Kuule, kuidas sul see autoasi lahenes???

1:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

yldiselt autoga on nii et Liberty Mutual mees kais kohal, vaatas outo yle ja ytles et teeme jah korda. :) Aga kuna siinsetel mercedese diilritel pole oma autoshopi siis ootame kuni laheme tagasi Cali, ja siis seal fixitakse meil see asi ilusasti ara. :)

2:29 PM  

Post a Comment

<< Home