Sunday, July 03, 2005

Hei.

4 juuli nadalavahetus siin USAs on minu jaoks yks hullemaid. Poodides pikad jarjekorrad, rahvas narvis et mis nadalavahetuse BBQ'st saab, kuna on kutsutud kymnesse kohta, liiklus jube, ja naabrid peavad pidu laste kilkel kuni poole hommikuni. Kes veel ei tea mis fourth of July on siis neile ytlen et on Ameerika Iseseisvuspaev. Ja nagu olete juba aru saanud peetakse siin ikka paris suurejooneliselt hiigel suurte grill pidudega ja suurejooneliste tulevargi showdega. Ah, lastele yritan selgeks teha miks see pyha nii tahtis on, kuid ise me eriti seda ei pea. Grillime homme kolmekesi vorstikesi ja vahukomme joome Coca Colat ( lapsed) ja ma siis Bud lighti ja Hornsbys ouna siidrit.

Reginal laheb paris hasti, on oma kylmetusest pea jagu saanud. Samuti kaib ta nyyd 2 korda nadalas suve laagris( koolis). Tahab iga paev minna, kuid mul pole hetkel ekstra 1000 dollarit kuus et teda igapaev kooli viia( nii palju maksab siis Kindergarten camp). Ega gabrieli koolgi odavam pole. 890 dollarit kuus- taiskohaga koolis( kella 8-kuni kella 5ni ohtul).( kaivad molemad Tutor Time)
Ma viin nad kooli tavaliselt kella poole yheksa ajal ja korjan yles poole viie ajal. Ytlen ka seda et on kyll kallis see kool, kuid tegevused, opetajad, haridus mis nad hetkel saavad on ikka viimase peal. :) Kui viitsite uurige siit http://www.tutortime.com/programs/programs.html

Jandame ikka veel Regina kilpnaarme ja hormoonidega. Hetkel saab ta rohtu et kilpnaarme tegevus normaalsuse piirides hoida- ja viimased testid kinnitasid et rohud tootavad ja kilpnaarme tegevus on seal kus olema peab :) Oktoobris on meil ees yks suuuuuuur ja jube test( reginal siis). Oktoobris tuleb tal kasvu hormoonide testimine, mille jaoks peame jalle memphisesse soitma paariks paevaks. Kuigi ta on hetkel terve , voib see test avalikustada ta tuleviku probleemid ( hormoonidega, cortasol, kilpnaarmega).

Ta katte pannakse IV liin, selle kaudu systitakse talle paris suur kogus insuliini, ja siis vaadatakse kuidas ta keha vaikselt alla andma hakkab ja voitlema et tagasi normaalsuse pinnale saada. Optimal hormone management requires definitive testing to measure the hormone response to an intentional spell of low blood glucose (hypoglycemia).

Hetkel on kyll vaheke segane jutt, kui kui see test labi on , kyll ma siis selgemat juttu raakima hakkan. Mainin ka selle ara et see test on vaga , vaga ohtlik , kyllaltki suurte korvalmojudega( side effects)- na"ljast kuni sydamerabanduseni.

1 Comments:

Blogger Lennuk said...

Diana, see viimane jutt hirmutas mind küll väga ära! Loodan, et kõik läheb nii nagu minema PEAB! St. HÄSTI!!!!
Hoian kõiki pöidlaid ja ei pea paljuks hoida ka kõiki varbaid jne. jne.
Head 4th of July'd teile!
Me lähme homme nagu juba aastatepikkuseks tavaks saanud, Harry parima sõbra pere poole, kus grillitakse ja enamuse aja liguneme bassus. Eelmine kord ronisime katusele tulekahjusid vaatama. Ühesõnaga, sinna lähebki meie päev............

5:38 PM  

Post a Comment

<< Home