Tuesday, July 27, 2004

7 kiiritust veel

Regina  teeb kiirituse raviga varsti lopparve. Veel  7 kiiritust ja puhkus algab!!!! Tal laheb yllatavalt  hasti . Pole veel oksendamisega algust teinud :)
Juuksed on kah peaaegu valja langenud. Moned uksikud udemed on veel alles.  Tundub et ta on harjunud nyyd juba sellega et ta moni aeg kiilakas peab olema.

Ma toeisti ei joua ara oodata mil Koju Casse saame. Nii tahaks kohe puhkust sellest koigest. 4 nadalat on enam kui kyllalt  .

2 Comments:

Blogger Lennuk said...

Heips teile seal!
Kas Reginal on iga päev kiiritus? Ja nädalavahetused?
Kui nädalavahetused on ehk nö. vabad, siis mis te teete? Puhkate kindlasti arstidest?
Kas vard ka kätte võtsid selle aja jooksul. Kunagi mainisid, et ehk hakkad käsitööd tegema!? Kas sellest mõttest sai asja?
Siinpool - ilm on suvesoe. August kohe algamas! Astusin eile peale Eesti reisi esimest korda kaalule. Shoot, olen siis pea kõik tagasi võtnud, mille kallal sai niipalju vaeva nähtud. Miks ma pidin magusat niipalju kaasa tooma! Mis sa arvad, et mul on iseloomu kätt eemale hoida kommikotist?
Noh, pole hullu. Üritan nüüdsest tublim olla. Tunnen kohe, et paljalt sellest mõttest paar paundi alla läkski...
Viimasteks päevadeks jõudu teile seal!
Tervitused!

6:52 AM  
Blogger Queen D said...

HEI!! Jah, ta saab iga paev kiiritust. Nyyd vahemalt ilma kohaliku tuimestuseta kuna ta noustus yksinda ja liikumatult ruumis paar minutit- kuni pool tundi yksi olema. Ja tal laheb super. Pea aegu 5 aastase kohta on tal yllatavalt palju kannatust ja tahtejoudu. Nadalavahetused on jah puhkuse paevad. Nyyd on veel 3 kiiritust alles. Nii et neljapaeval lendame arvatavasti koju- kui veri norm on( punalibled, valgelibled jne.) Seniajani on koik SUPER!!!

kahjuks pole veel kuduma hakanud. Koik kasitoo on siin aga ei suuda mitte kui millelegi keskenduda. Teen asjaga algust aga sinna need asjad ka jaavad.

5:45 PM  

Post a Comment

<< Home