Wednesday, December 15, 2004

Ikka ootame.

Tana oli interviiew ALSACiga ara. Kysiti kysimusi meie ST JUDE experiencest. Raakisime mis saime. Sellest intervjust voetakse siis sobivad loigud ja loigatakse kokku umbes poole tunnine saade st jude kohta( Koos teiste St Jude Patsientidega).

Tana on mu narvid paris pysti. peaode suutis mu pisarateni vihastada oma mitte teadmattusega. Ei tea millal haiglasse saame, et tea mitmendad me ootajate listis oleme , ei tea seda ja ei tea toda. Ma sailitasin oma keep smilingu ja jalutasin officist ilusasti valja ja siis autos pistsin ulguma, kuna olin lihtsalt pisarateni vihane. Tana kirjutasin Regina Peaarstile ja kysisin mis lahti. tavaliselt Dr Gajjaril on alati nou taskust votta ja tema sonad liigutavad haiglas magesid.
Nyyd siis ootame seda (&*I$^*)^)( voodit et lopuks ometi Chemoga yhele poole saada ja siis kahku CAsse taastuma Chemost.

OK. Kirjutage ja joonistage meile :) Oleme ka jouluohtul haiglas Jingle bells, jingle bells, jingle all the way......

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

kurb kuulda et niimoodi selle haiglaga lodo on. Oleks kõik läinud plaanipäraselt oleks te enne jõule juba haiglast väljas olnud, aga nüüd võta näpust... aga vähemalt olete kõik koos seal, kuigi jah ikkagi haigla... no loodame et ikke lähiajal saate sisse mindud.
ega seda st jude-st tehtavat saadet kusagilt netist pole võimalik näha???

terv,maarika

5:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

Tulevikus kindlasti. uuri http://www.stjude.org ja
http://thanksandgiving.yahoo.com/

Neil saitidel on alati koik info olemas kus ja millal. Aga see saade kus me osaleme naev ilmavalgust alles jargimsel aasal mingil ajal ja lastake valja ylemaailmselt. Loodame et jouab ka eestisse ;)

Kirjutasin eile ka Dr Gajjarile. Ta vastas et KUi onneks laheb saame tana sisse. Sa ei kujuta ette kui pingul mul hetkel narvid on. Kyyned on ara naritud ja juuksed peast kisutud( peaaegu)

5:55 AM  
Blogger Lennuk said...

Mõtlesin siin just, et .... mainid küll kohati siin blogides, et oled vihane või närvis kellegi või millegi peale, aga tegelikult - uskumatult positiivne hoiak on teil seal ja meeleolu väikeste üles-alladega siiski üsna terve! Vähemalt, lugejale jääb selline mulje!!! Fakt on muidugi see, et vingumise, hädaldamise ja kurbusega kuskile ei jõua. Haigused paranevad kärmemini, kui suhtumine positiivne! Kas on nii???

Teile sinna ikka optimismi, positiivsust ja jõudu selleks viimaseks etapiks!
Kuida jõulumeeleoluga seal on???

2:12 PM  
Anonymous Anonymous said...

Vahel lihtsalt tuleb tahtmine aur valja lasta. Eriti just siis kui kuude kaupa on seda stiimi sisse kogunenud. Yhel hetkel keegi yteb midagi valesti ja siis on tahtmine see aur selle inimese peale valja valada kes tegelikult yldse syydi pole.
Joulumeeleolu tuleb tasapisi. Kingitused kuuse all( Sijale ja Lastele. Tana tegime joulu craftse siin target houses, joulukaardid on valja saadetud, ostsin vajalikud ained gloggi valmistamiseks, piparkookide valmistamiseks.
Saime lopuks endale kolmandale korrusele kirja, tavaliselt chemot ikka kolmandal ei tehta . Meile tehti erand kuna oleme nii kaua oodanud ja pole narvi kaotanud. Kui oleks neljanda korruse peale lootma jaanud siis oleks oodanud vahemalt jargmise nadala lopuni :(
Joulutervitusi ka sulle ja su perele. :)

5:11 PM  
Blogger Lennuk said...

Olen unustanud mainimata - Saime teie jõulukaardi juba mõni päev tagasi! Väga armas pilt ja kaartki nii lõbus ja rõõmsavärviline! Väga meeldib!
Me läheme täna ühtedest paljudest jõulupidudest.
Kuule, sina hea küpsetaja! On sul mõnda imehead, kuid kerget ja kiiret küpsiseretsepti. Pühapäeval cookie exchange party (mis see veel on? irw, esimest korda elus). Ma olen viimastel aastatel ginger snapse teinud ja need maitsevad küll, aga mul natsa kõrini. Mõni idee?
Hakkan end nüüd peoks valmis sättima (et mõne tunni pärast krohv jälle maha võtta...)

6:07 PM  

Post a Comment

<< Home