Tuesday, December 14, 2004

Vaba paev. :)

Tanane paev on meil haigla vaba. Kaisime vaheke shoppamas- viimase minuti kingitused.
Eile helistas Jennifer- event cordinator. Kysis kas mina ja Regina ei tahaks St Jude jaoks valmivas infosaates osaleda. Muidugi noustusime. Homme siis toimubki umbes pooletunnine interview ja siis filmitakse meid siit ja sealtnurgast- yhesonaga uuritakse ja puuritakse meie elu St Judes ja selle ymbruses. Reginale olen ka selgeks teinud et jatku parem oma mossis nagu koju, sest kui hakkab kaamera ees mossitama siis jouluvana jatab sussi sisse kommi asemel mustad soetykid. Ta siis lubas vaheke naeratada ja raakida oma lemmikasjadest :)


Gabriel on nagu koik 3 aastased poisid ikka. Muudkui raagib ja kysib kysimusi ja opib hoolega eesti keelt. 90% ajast ta tylitseb reginaga. Eile avastas et Gameboy Advance SP on paris huvitav ja nyyd ta ongi tanase paeva erinevaid gameboy mange manginud. .


Saime ka oma scheduli teada. Laheme haiglasse hoopis homme kella 11 ajal. Arvatavasti alustatakse ta Chemoga seekord oosel. Ma pole just koige rohkem sellest oisest plaanist vaimustuses, kuna enamuse oid pean siis kindlalt oksekausiga Regina korval istuma. Aga eks nais mis toimuma hakkab. Akki nad tahavad meid lihtsalt niisama haiglas piinata.

Sija soob ikka oma jogurit ja kellogsit ja pahkleid 24/7 ja siis hadaldab et ta on paks nigu vasikas . Hea mutt. Varsti on ta ka sells Mary kate and Ashley anoreksia klubis. Tegelt kah- EAT a SANDWICH!

Nick on Ca's ja tootab. 22 detsembril tuleb jalle siia ja jaab kuni 28ndani( meie 6.pulmaastapaev). Siis soidab ta paariks nadalaks Hiina, vennale pulma. Ja umbes siis kui meil on aeg tagasi koju soita( jaanuari keskpaigas) tuleb ta Autole jarele. Tema, sija ja Gabriel soidavad autoga tagasi, mina ja Regina lendame( St Jude maksab lennupiletid haigele ja yhele vanemale iga kord kui on vaja St Jude tulla)


2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hea mutt oled ikka jah! Vaata mida ise so"o"d- jood. Oled kogu aeg pilvedes oma RedBulli joomisest, niiet sa ei na"e mida ma soon. So"o" ise kah paar voileiba. Pane ikka paks vo~i kiht peale. Kata sai(Sest leiba siin pole)100% juustuga ja pekijupilise vorstiga, siis na"ed sama valja nagu too eit, kes loomaaias oli. Nii 500 lbs vo~i midagi taolist. Ja"ki. Lahme parem alla Bingot mangima, saab naerda natsa ja"lle. See "n" ikka noh...

Sija

3:36 PM  
Blogger Lennuk said...

Teid õkva naara!

7:01 AM  

Post a Comment

<< Home