Thursday, December 09, 2004

Samm lahemale uuele algusele :)

Laupaeval laheme jalle Reginaga haiglasse et alustada viimast Chemo roundi. Mul on tahtmine tantsida ja hypata ja kova haalega karjuda- ME OLEME VOITNUD SELLE VOITLUSE!!!! Just voitluse. Tee voidule on onlnud kaanuline ja magine. On olnud roomuhetki ja kurbi nututseene. Kuid Regina on koike selle juures tugev kui ma"gi. Teda ei koiguta mitte kui midagi. Ta on valmis oma uueks eluks. Ta teab et varsti peame St Judest koju tagasi minema . Ja ta teab ka seda et vahk on tapetud. Mida ta aga ei tea on see et jargmised 5 aastat on meie jaoks koige rohkem narvesoovam aeg. Kui 5 aasta jooksul kasvaja tagasi ei kasva , siis suure toenaolisusega Chemo to'o'tas.
Ma hakkan St Jude jargi igatsust tundma. St Jude/Target House/Ronald McDonald House on meie koduks olnud alates juuni algusest. Oleme siin nainud nii surma kui ka uue elu syndi. Oleme kogenud inimeste heasydamlikkust ja siirust- viimasel ajal siin maailmas pole enam midagi siirast. Siin kandis teatakse koike vahist ja haigustest, tagasi Ca's pean hakkama koikidele( opetajad, kasvatajad etc) seletama mis Reginaga toimus, mida peab tegema, mida ei tohi teha, Mis on tema puhul kohustuslik. Pean ise koiges aktiivne olema.etc.

Aga jah nyyd teema algusesse tagasi. Jaame haiglasse 5 paevaks. Siis saame valja ja ootame kuna tal koik normi tagasi laheb ja siis lendame koju tagasi- nii jaanuari alguses!!!!! Vahemalt 3 kuud peale ravi peame veel ettevaatlikud olema( haigetest eemale hoidma, bakterid ja viirused on ikka veel elule ohtlikud). Juuksed hakkavad kasvama, varv tuleb nakku tagasi, luuydi taastub, lohnameeled taastuvad- loodame et kuulmine hullemaks ei lahe. Ja mis koige tahtsam SO"O"giisu peab kahku tagasi tulema!!!! Peale seda roundi ta enam TPNi saama ei hakka. Peab ise sooma hakkama. Ta Hickman line tommatakse ka rinnast(veenist) valja( vaata eelmist posti).

Tana ohtul laheme Ronald Mc DOnald house Christmas Parteyle. Kahju ainult et lund pole. Ega memphises ka eriti ei saja. Vahel harva. Homme on St Judes lastele kingituste jagamine. Kingitused on koik Targeti Shoppajate poolt. Moni aeg tagasi oli Targeti webil Wish List valjas , mida St Jude lastele vaja on, ja inimesed ostsidki kinke. Nyyd siis homme jagatakse need kingid lastele valja. :)

Aitahh Mairele paki eest!!!!! Kohe ei oska mida oelda. REginal tegid meele heaks ja lobusaks. :)



1 Comments:

Blogger Lennuk said...

Pole absoluutselt kahtlustki selles, et Regina juhtumi põhjal ning sinu ülestähendusi lugedes olen hoopis teisiti hakanud suhtuma haigustesse, heategevusse, soovidesse.
Kui elad oma "kindluses", ilma igasugu probleemideta, siis kipud virisema iga tühise asja pärast. Ei anna aru oma "suurtest", aga tegelikult nii tühistest probleemidest.
Suhtumine muutub, kui miskit juhtub sinu lähedal...
Tekkib tahtmine aidata, parandada!
Aga ma ei jõua mõtetest kaugemale.
Teadke, et olete mu mõtetes sageli! Südames parimad soovid, mis peavad täide minema!

Kuidas sind see kõik on muutnud?

9:34 AM  

Post a Comment

<< Home