Tuesday, May 16, 2006

Maikuuuuu

jalle minupoolsed vabandused. Te kindlasti olete koik juba vasinud mu blah blah blah sorrydest. Aga olge valmis rohkemateks- tulevikus.
Reginal laheb nyyd taitsa hasti. Ta oli paar nadalat tagasi taitsa haige. Kurgupoletik, poskkoopa poletik ja hingamisteede poletik- ja koik yhel ajal. Paranes ta antibiootikumide abiga taitsa kiiresti ja hasti. :)

Ta kaib ikka veel koolis. Siin saab kool labi 15ndal juunil. Gabrieli paberid viisin ka kooli sisse juba yle kuu aja tagasi. Loodetavasti saab ta endale sama opetaja. :) Peale kooli loppu kihutame koik aga Hiina kuuks ajaks , sealsete vaatamis vaarsustega tutvuma. Nicki kodukohas pidime peatuma ta Venna majas kuid kuna Hiinas varvitakse tube ja maja vaga toksiliste/ myrgiste varvidega ei tohi me majja 5 kuud minna. Vaga imelik. Siin kuivab varv kohe seinal ara ja ei jata mingit erilist lohna ka , kuid Hiinas pidi see hoopis midagi muud olema. varvi kuivamine votab aega igaviku ja siis haiseb maja veel teise igaviku otsa. irv. Nii siis me lahemegi hoopis ta Oe juurde , kui me ta kodulinnas oleme.

Kysimus suurele Ringile- Kui teie Hiina laheksite, mida te naha tahaksite??? Kindlasti laheme Hiina myyri aarde, maailma suurima Budha vaatame ka ara. Imetleme ilusat loodust ja soome ennast Hiina toidust rasva....

2 Comments:

Blogger mutukas said...

ma sööksin ennast hiina toidust ogaraks, mmmmmmmm.

9:26 AM  
Blogger Queen D said...

Ma kah... Mulle meeldib hiina Hot pot( kauss keeva maitsestatud veega keset lauda ja inimesed ise keedavad oma imeohukeseks loigatud lihaviilakaid voi juurvilju ....

6:59 PM  

Post a Comment

<< Home