Monday, February 27, 2006

Pole kaua aega siia blogi ka midagi kirjutanud. Kirjutamise pisik jattis mind tykiks ajaks rahule ja tanu sellele et mu lapakas ikka veel streigib, ei viitsi ma nicki tyydata et rohkem netis huikuda. Vahepeal polegi midagi erilist juhtunud. Lapsed enamvahem terved, ja kaivad ikka veel koolis. Nick on ka veel kodus ja tootab paris korralikult.
Yleelmine nadalavahetus kaisime San Franciscos mis on umbes 8 tunni tee meist , kui autoga soita ja liiklusummikuid pole. Kuna aga oli Presidents day nadalavahetus, siis arvatavasti tervel portsul rahval tuli sama mote mis meilgi ja tee SF oli taitsa paksult autojuhte tais. Peale 10 tundi soitu joudsime me ka siis Kuldse silla kodukohta. SF on iseenesest ilus . Omaparane. Vaga kynkaline . Ykskoik kus sa ka pole ja kuhu suunda sa ei vaata igal pool on majad. Kuid teistsugused majad kui siin Orange countys.
Lastel oli tegelikult igav ja kylm . nad tahtsid ainult hotelliruumis mangida ja niisama rikkaid linnaharrasid tyydata. Aga ma ei keelanud ka neid ringi jooksmast. Kui tihti me ise kusagil valjas oleme ja siin mingid taiesti suvad lapsed jooksevad meil jalad alt voi tyytavad niisama. Seekord olin ma siis yks nendest vanematest kelle poole vaadati vaheke kurja pilguga, kuid kuna mu lapsed VAAAAAGA armsad on, siis keegi ei julgenud pahandama ka tulla. irv.

Tana on Esmaspaev ja ootame suure arevusega selle aasta esimest suurimat tormi - nii nad vahemalt telekas raagivad. Vihma on toesti vaja, kuid miks peab koik see vihm yhe paeva jooksul alla langema. Miks ei voiks see 13 inchi vihma yhtlaselt aasta peale ara jaotada- iga kuu oleks ju vihma vaja. Vee arve oleks poole vaiksem. :)
Niipalju siis selleks korraks. Kui midagi uut ja huvitavat juhtub siis kirjutan jalle.






Oh, loodan et Sija ei pahanda.....( aga ta kindlast teeb seda). Talle murti eile oosel autosse sisse- tagaaken loodi puruks ja varastati seset tyhjaks( makk, paikeseprillid, ja muu vidin mis tal igaks juhuks autosse oli jaetud). Oli neil pattidel nyyd vaja see suur aken puruks lyya..... ebaviisakad patid seal eestis on- ei oska siis ukse kaudu kaija voi??? Posted by Picasa

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Igavesed S**apead on need pätid. Kuid nendega ei jõua ju võidelda ei siin ega seal.

2:57 AM  

Post a Comment

<< Home