Thursday, March 30, 2006

:)


Aeg on jalle markamatult moodunud. Polegi millegi suuremaga hakkama saanud. Viimasel ajal oleme koik kuidagi laisad ja markamatud. Ainuke energiapall siin majas on Gabriel kes ei pysiks vist pudelis kah paigal. tal on koige ja koigi kohta arvamus ja ta ei jata seda enda teada.

Reginal laheb taitsa ok. 4 paeva tagasi kukku ta rattaga soites maha ja loi endal pea paris tugevalt ara( kiiver lendas suures kaares eemale). Nyyd on tal pool pead muhku tais. :( Voitleme ikka veel kohaga. Millegiparast ei taha koha teda rahule jatta. Kui jatabki siis ainult paariks paevaks . Rohud aitavad vaheke, kuid kui rohu moju on kadunud siis on koha jalle platsis :(

Ah jah, Jargmisel nadalal( loodetavasti) soidame jalle 3ks paevaks Memphisesse uuringutele. Kuna Regina ei reisi just koige paremini, siis on mul ka seekord selline kahtlane tunne et ta jaab reisi ajal haigeks. Memphis on allergiate ja saastatud ohu pealinn. Sealt me koik oma haigused peale koogimegi.

JA Tanase ohtu koige suurem uudis. . PALJU ONNE SYNNIPAEVAKS NICK. ( marts 31). Laupaevaks kutsusime ( esimene aprill) umbes 25 inimest kylla. Loodame et ta vananemist ei voeta kui aprilli nalja. irv. ;)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home