Monday, September 06, 2004

Kohtume siis Memphises

Ja ongi kaes asjad pakkida ja lenukiga 4 -5 tunnine reis ette votta. Reginal laheb ikka hasti. Tal on vahetevahel norgad hetked kus ta naib vasinuna ja jonnisena, aga millistel lastel neid momente poleks. Nyyd me siis ootame arevusega millal regina kallal jalle katsetama hakatakse. Loodame ainult et ta oleks piisavalt tugev ja ravi kulgeks normaalselt. Arstid annavad meile selle koige hullema tsenaariumi mis vaidab et ravi ajal voivad verejooksud tekkida, voib pimedaks jaada , voib kuulmise kaotada, neerud voivad tegevuse lopetada jne . Koige hullem on muidugi see et ravi voib ka no" second Cancers" ta vaikesesse kehasse tutvustada. MEIE peame aga lootma koige paremat. Nii et saatke aga koik palved ja head soovid tema teele. tal laheb neid jatkuvalt vaja.

Kui memphisesse jouame anname ka teada oma sealsest aadressist. Hetkel pole me kindlad kuhu meid elama pannakse. Kas siis Target House voi Ronald McDonald House. Loodame Et Target house. Nyyd kui sinna jouame elame nadala Grizzly Houses- mis on nagu hotell, ja see on sponsoreeritud Memphis Grizzlide poolt( korvpalli team). Ja seal saavad elada ainult Need pered( paar nadalat ainult) kes on siis St Jude patsiendid. Ja elame seal seni kuni meile leitakse vaba voodi Target Houses voi siis RMH. ( koik see on Tasuta)

OK. Jargmised uudised juba Memphisest. :)

5 Comments:

Blogger Lennuk said...

Guud lakk!

6:42 AM  
Blogger Lennuk said...

Guud lakk! teile sinna Memphisesse! Olete vist juba Memphises!
Hoian pöialt, mõtlen, soovin, loodan...
Olete mõtetes! Jõudu teile kõigile seal!

6:44 AM  
Blogger Lennuk said...

Omast meelest nagu panin siia kommi kirja, aga pole veel välja ilmunud... ehk tuleb ringiga.
Teile aga nendeks pikkadeks kuudeks jaksu ja jõudu! Reginale eriti!
Teile ikka mõeldes!

7:22 AM  
Blogger Lennuk said...

Noh, selle eelmise kommiga lükkasin siis teised ka nö. sisse. Kaks sammu sissepoole! Kuule, kuidas on Memphises ilm? Praegu veel kindlasti suvine. Kas seal eksisteerib ka talv?
Kuidas kavatsed ise aega veeta? Loomulikult arsti ruumides, aga mis veel? Oleks sul seal ka mahti paar lehekülge lugeda? Käsitöötada? Kirjasõbrustada?

7:24 AM  
Blogger Queen D said...

Ilm 0n kuum. September siin yks kuumemaid kuid. Kui me saabusime oli jahe ilm aga nyyyd jalle umbne ja korvetab.

11:52 AM  

Post a Comment

<< Home