Saturday, August 28, 2004

:D

Nyyd olen siis nadalaks mehetu- jalle. Nick soitis nadalaks Hiina nii oelda Kliente oma productile otsima. irw. Loodame et tal laheb hasti ja paari aasta parast oleme multimilonarid- ( yeah, right irw)

Sija laks tana ohtul Samiga valja( mu mehe alluv). Eile ohtul kais ta Ryaniga valjas- Ryan on mees , keda kohtasime Sija synnipaeva ajal Iiri pubis. nad on juba paar korda valjas kainud. Las pidutseb veel nadala, aga siis peab kovasti toole hakkama.

Reginal laheb vaga hasti. Juuksed hakkavad tal juba tagasi kasvama, aga noh, kauaks? 16 septembril saab ta oma esimese keemiaravi doosi ja selle tulemusel hakkavad tal juuksed kohe valja langema. Loodame ainutl et ta noorel organismil on tugevust koik see vastu votta mis talle antakse. ( lihtne tal olema ei saa aga tervenemise nimel oleme koigeks valmis).

Tal endal pole orna aimugi et varsti see kodune puhkus loppeb. Annan talle kyll vaikselt teada et varsti laheme Memphisesse tagasi aga noh, palju ta mind nyyd ikka kuulab. Ega ise ei tahaks ka tagasi minna.

Gabriel kasvab ja kasvab. hakkan tast Kodust eemal olles puudust tundma. Miks kyll memphis peab nii kaugel olema. Miks koik head asjad on kattesaamatud...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home