Tuesday, October 05, 2004

Oleme Nyyd teisel korrusel

eile koliti meis siis teiele korrusele kus on tervemad lapsed. me oleks ikka muidu veel neljandal korrusel olnud aga paar last jaid vaga haigeks ja olid kriitilises seisus. Regina oli aga yks tervemaid lapsi neljandal ja nii meid siis alla kolitigi. Tal laheb kyllaltki hasti. ANC on ikka veel 100- teine paev jutti. Loodame et homme touseb 500 peale. Homme saab 7 paeva haiglas oldud. See pole veel midagi . Kohtasin paari vanemat kes on haiglas olnud jutti 3 kuud- maganud haigla toolil ja soonud haigla toitu mis on kyllaltki maitsev. Menyy muutub iga paev. :)

Ilmad hakkavad siin jahedaks minema. meenutab eesti sygist veidike. Puud on koik nii ilusalt varvilised ja ohk on meeldivalt jahe. varsti hakkab gripi hooaeg pihta. peaks kiirelt ennast ara systima lasta et gripp minust mooda laheks. :)

1 Comments:

Blogger Lennuk said...

Hei taas!
Tänan med. terminite eest... Eriti kuna viimasel ajal see ANC nii aktuaalne.
Hurraa! Teisel korrusel. Ehk see märk sellest, et varsti olete haigla uksest väljas!
Kus magad sina? Haigla toolil?
Ja kuidas Sijal läheb? Millega tema tegeleb?
Siin ei miskit erilist. Sügis tuleb tasapisi ka siia. Õhtud on mõnusalt karged. Päevad kargelt soojad (seda vähemalt ookeani ääres). Kui on tuulisem, siis on juba lehti maas, mis kahjuks küll ei ole kollase-punase kirjud, vaid pruunid ja kõrbenud.
On küll mõningad ärevad asjad toimumas. Katre tuleb taas külla! Novembri kuuks. Loomulikult mõlema lapsega. Artur saab siin olles 8 kuuseks. Iti Miina on 4 ja pool.
Hakkasin ka taas jooksmas käima. Olin juba unustanud, kui palju ma tegelikult seda hommikust jooksu naudin. Kuidas sul selle kehalise kasvatusega seal haigla seinte vahel? Kuidas kompule pääsed? Wireless?
Aa, tead, proovisin ka mingit lihtsakoelist joogat DVD pealt. Uskumatu, aga istus! Mõnus on ennast venitada.
Mul ju joogaga omad arved ja aastaid pole ma selle peale mõeldagi julgenud. Kunagi aastaid, palju aastaid tagasi, üks sõbrants vedas mind kaasa, et proovi. Ruum oli väike, rahvast täis ja umbne. Ja kui õpetaja ütles et hinga, siis hingasin ja kui ütles, et hinga välja siis hingasin välja... teadmata, et vahepeal tohib ka natuke puhkida. Nii ma seal umbusest ja õhu puudusest ära minestasin... Seepärast pole vahepeal miskit joogat tahtnud teha!
Mis ajalehes teie lugu ilmub?
Head päeva teile!

5:56 AM  

Post a Comment

<< Home