Saturday, September 11, 2004

Mis meist siis edasi saab.

Pyhapaeval istume pool paeva haiglas- igasugused vereproovid
Esmaspaeval on suur paev. Bone marrow harvest day. Loodame et arstid saavad piisavalt bone marrot et jatkuks vahemalt 3 ks kuuriks. Kui piisavalt pole , peab ta veel yhe liini ( groin area) saama ja siis masinad teevad oma too.

Teisipaev ja kolmapaev on hasti sisustatud. Hommikul kella kaheksast kuni ohtul kella 4ni haiglas . Tehakse koik vajalikud testid enne chemot. REEDE on siis see paev mill Meie kallis REgina pannakse haiglasse. Reede ohtul kell 7.30 saavad meist Inpatients. Ja laupaeval saab ta oma esimese ylitugeva Chemodoosi( loodame et koik vere naitajad on normis) , ja et tal oleks piisavalt joudu koigele ees ootavale vastu hakata. Ja mis siis edasi, kes teab. Loodame et koik moodub viperusteta

Mu mees ja ode hakkavad tana CAst memphisesse soitma. Kujutan neid kahte autos ette. Yks ei oska piiavalt palju inglise keelt ja teisel on krooniline molapidamatus. Irw. 35 tundi autosoitu pole naljaasi. Jatkugu neil jutuainet pikkadeks tundideks freewayl ja I-40 ( tee memphisesse)

Oleme ikka veel Grizzlies houses. Esmaspaeval tean rohkem kuhu meid istutatakse. Mainiti ara et alguses peame vist jalle paar nadalat Ronald McDonald houses elama ja siis kui Target houses vabaneb tuba pannakse meid sinna. Mitte kohe ei taha RMH minna. Akki on ikka regina arstil nii palju voimu et saab meid Target House sisse raakida ja me ei pea selles pikas paari nadalases jarjekorras ootamas( yep, vahemalt 20 peret on enne meid jarjekorras, aga koikidele neile ei ole Bone marrow transplanti vaja) Nii et BMT kliendid saavad Targetissse eeljarjekorras.

Kirjutamiseni. Diana

1 Comments:

Blogger Lennuk said...

Its, Sija saab ehk inglise keele siis sundolukorras selgeks. Vaat, paneb ehk päris vabalt, kui sinuni jõuab! Eks sellised sundolukorrad tulevad keeleõppimisel kasuks!
Ossa, kus on sõit! Kui pikk maa on CA-st Memphisesse?

Loen su mõlemat blogi. Loodan, et jaksad mõlemat üleval pidada!
Hoia meid kursis! Head ja paremat teile!

9:01 PM  

Post a Comment

<< Home