Monday, December 20, 2004

Oleme veel haiglas.

Vaga nork ja energia vaene Regina on ikka veel ICUs ( intensive care unit). Seekord me yles bone marrow cliinikusse ei joudnudki kuna neljas korrus vahutab patsientidest. hirm on ICUs olla. Just selleparast et siia tuuakse koik lapsed kelle elu on suures ohus. Lapsed kellel on igasugused viirused, bakteriaalsed poletikud. Reginal oleks nii kerge mingi surmav viirus o"dedelt katte saada kui oed vaga ettevaatlikud pole.

Tana on tal rohtude vaba paev. Hommik algas kell seitse oksendamisega. Kaskisin oel talle koige tugevamat antinausea rohtu anda. Kuna rohi on toesti tugeva mojuline , jai Regina kohe magama. . Tavaliselt on ta chemo vabal paeval energiast pungil, kuid seekord on vaeseke nii labi et ei jaksa isegi pead yleval hoida. :( Kurb kohe vaadata. Ja ei saa millegagi kohe aidata kah. Loodame et seekord moodub palavik tast suure kaarega ja ei tekki mingeid suuremaid tysistusi. Panin tahele temaga raakides, et ta korvakuulmine on veel halvemaks jaanud. :(
See chemo pani ta organismile ikka tugeva po'ntsu. Nyyd loodame et ka kiiresti, kiiresti, kiiresti tagasi "normaalseks" Reginaks saab :)

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

no jumal tänatud et see nüüd ometi ükskord otsa sai ja vaene väike regina saab hakata edasi paranema, ilma et temasse jälle miskeid tugevaid jubedaid rohtusid topitaks (vajalik, aga ikkagi jube...) Loodame siiski et see kuulmise halvenemine on ajutine. Sa pead küll jube hoolikalt neil õdedel silma peal hoidma, et ei juhtuks miskit, mis võib reginale saatuslikuks saada. Nende jaoks on ta lihtsalt üks patsient, aga sinu jaoks asendamatu... nii et ole valvel hoian pöialt et ikka palavikku ei tuleks ja kõik pahad bakterid kaarega mööda käiksid...

12:18 PM  
Blogger mutukas said...

loen ja imestan, kuidas sul jätkub jaksu selle kõigega toime tulla. oled selles situatsioonis muutunud tõeliseks kangelaseks. kangelasema! kindlasti on raske nende emotsioonidega toime tulla - aga mitte kellelegi pole ju antud suuremat koormat, kui kanda jõuab. Sina oled nii tugev! Ja käid selle võitluse läbi - koos Reginaga!
Soovin teile kõigi jõulusoovide täitumist - kindlasti on Regina paranemine kõige esimene ja tähtsaim soov!!!! Mina ühinen selle sooviga!!!

10:29 PM  

Post a Comment

<< Home