Wednesday, January 05, 2005

Nii hea ja kerge on olla...

kuid samas nii raske. Tana sai Regina siis nii oelda VIP treat osaliseks. Oed ja arstid tulid esimesele korrusele Medicine roomi, peale seda kui Regina sai oma VIIMASE vereylekande!!! Koik laulsid talle traditsioonilist NO MORE CHEMO laulu ja andsid ohupallid BMT and ME, NO MORE CHEMO, Radically changed. ja Muidugi T sargi. :) laulu lopus viskasid koik Confettyit ja tegid pilte. Kuna Regina sai just verd oli ta vaheke uimane, enne vere ylekannet peab talle rohtusid andma, kuna ta on vere productide suhtes allergiline, ja need rohud teevad ta vaheke uimaseks ja jonniseks. Nii ta siis hakkasgi nutma kui koik korraga laulma tulid ::) Minu jaoks oli see pidu aga toesti oluline, nii hea ja kerge tunne oli kohe. Regina loole pandi nyyd siis punkt loppu ja varsti saame koju taastuma minna , et siis ainult tagasi siia memphisesse iga 3 kuu tagant tulla :)

Nyyd kella poole yheteistkymne ajal ohtul on reginal liiga palju energiat, ju siis tahendab se seda et hemoglobiin on tousulainetes. :) Ename ei pea me Medicine roomi minema ja jargmisel nadalal siirdatakse meid tagasi DR Gajjari juurde- doctor kes pani selle plaani Regina jaoks kokku :) Ja plaan tootas :) Vahemalt senini on tootanud :)

Nyyd aga, varsti soidame me koju ja peame tagasi oma "tavalise elu " juurde poorduma. Kuidas see veel valja nagema hakkab, ma ette ei kujuta. Kas iga peavalu, koha, oksendus, etc, ajab mul vist tulevikus kananaha valja , annab aeg teada. Kuidas Regina koige selle Haiglavalise eluga harjub, kuidas mina harjun et pole proffe 24 tundi oopaevas juures kellelt nou kysida. Ma mitte kohe ei oska ette kujutada.



Homme ( voi siis Eestlaste jaoks tana), neljapaeval. Tommatakse mul 3 tagumist hammast valja. Mitte kohe ei joua enam valu kannatada. Nii et poidlad pihku et valu peale valjatombamist mind jalust maha ei niidaks. :)))) Tervitusi teile koigile.

Kiigake ka sisse
http://www.diana78.blogspot.com

ja kindlasti kirjutage guestbooki ennast sisse. Mida rohkem seda parem. Meile meeldib meie lugejatelt kuulda. :) Palun !!!!

1 Comments:

Blogger Lennuk said...

Hurraa! NO MORE CHEMO!
Just kirjutasin sulle kirja, kus küsisin just sedasama, mille üle tundud muretsevat. Et kuidas teie kodune argipäev hakkab välja nägema....
Kuna saab Regina kooli tagasi minna? Ja sina? Kuna jätkad oma kooliga?
Ja Sija? Kas ka tema mõtleb ehk siin kooliminekule? Või mis iganes.... Sul on küll vist tänu temale natukenegi kodusem olnud? Või käite üksteisele närvidele:)?

Nii hea ja kerge on olla.... TORE!

11:05 PM  

Post a Comment

<< Home