Wednesday, December 29, 2004

Kolmapaevane post

Te ei kujuta ette kui vasitav pidevalt mitte kui midagi tegemine on. Tegelikult kah. Istun haiglas, loen raamatut, mangin reginaga, varvin, tegelen arvutiga ja oma fotodega- jne. Koige vasitavam selle koige juures on see et istud teadmattuses mida jargmne hetk toob.
tunnen end tana vaga ebamugavalt kuna pool suud on sestpoolt paistes, ma pole kindel kuid arvan et hammas on poletikus. Ja tanu sellele ka terve parem pool. Suud ei saa peaaegu yldse lahti teha.

Regina situatsioon on Somwhat stabiilne. Palavik pole tagasi tulnud mis tahendab seda et poletik on kontrolli all. Ja hea uudis on ka see et poletik pole ta central linest kaugemale lainud. Talt voetakse peale iga antibiootikumi kuuri verd et leida talle sobivad antibiootikumid mis tapavad seda tyypi baktereid mis ta liinis pesitsevad. Seni ajani pole veel seda sobivat leitud ja nyyd ta saabki koike 3 antibiootikumi . See koik ajab tal aga kohu lahti ja nii me siis jooksimegi WC vahet iga tunni tagant. unetu oo.

Akki home paev on parem. :)

2 Comments:

Blogger Lennuk said...

Hei, ööd seal!
Aasta viimased päevad toovad teile seal rohkesti muret... Loodan, et ka uue aasta algusega, lõpevad ka nö. vanad mured. St. soovin, et mured jääksid möödunud aastasse ja uus toogu vaid paranemist, naeruhetki ja rahu.
Ise olen praegu Palo Altos, ehk siis San Francisco külje all. Meil siin väike klassi kokkutulek, jutu märkides. Aga palju puudu ei jää, kui 3 klassiõde Ameerika pinnal kokku saavad. Üks meist elab Palo Altos ja ülejäänud Los Angeleses. Kas pole maailm väike??? Ja kõik sattunud siia erinevat teed ja elu pidi.
Homme sõidame tagasi koju.
Teile ikka tervenemist. Mõlemale seal! Kas su suupaistetus on alanenud? Oh, hambavalu on kõige jubedam valu! Peale peavalu, ja kõhuvalu ja kõrvavalu ja südamevalu.... Ei, kõik valud on valud!
Head ööd!

12:12 AM  
Blogger Lennuk said...

Ja veel! HEAD VANA AASTA LÕPPU!

6:25 AM  

Post a Comment

<< Home