Friday, January 07, 2005

Viimased viperused tervisega

Siin me siis oleme. Lopetasime oma suhted B kliinikuga ja soojendame suhted yles E kliinikuga.
REginal ei olnud tana just koige kergem paev. Hommik algas tal umbes kella 4 ajal ohtul , kui ta lopuks yles arkas ja oma tegemisi hakkas ajama. Terve paeva jooksis ta wc vahet kuna koht oli lahti. Yhe korra kakas ta isegi verd , mis ajas mind kohe arstile helistama. Pelae helistamist jooksin tagasi haiglasse ja toin kaka proovide jaoks steriilsed purgid. Nyyd siis ootame tulemusi. Loodame et koik on korras ja kohu lahtisus on ainult ta antibiootikumide jarelmoju.
Tana pandi ta ka uutele antibiootikumitele. Regina nina on tatine olnud yle kuu aja nyyd ja pole yldse paremaks lainud. Loodame et 7 paeva parast on ka nina puhas. ta rohtudele lisandub ka soogiisu tostvad tabletid, mida ta peab 2 korda paevas votma ja mis ta kohe oksele ajab( ei oska rohtu votta). Teisipaevast alates voetakse ta TPN ka maha, kuna terve nadala soi ta vahemalt 500 cal paevas ja kaalus alla ei votnud. Nyyd on ta kaal isegi korgem kui siia tulles. Kui alustasime siin pool aastat tagasi kaalus ta 15,1 lbs ja nyyd on ta 15, 6 lbs. nii et Pole hullu midagi. :) TPN on ta elus hoidnud. :)

2 Comments:

Blogger Lennuk said...

Loodan, et saate viimastest tervisejuhkerdustest üle! Guud lakk!
Kas on teil ka mingit kindlat kuupäeva, mil olete tagasi saabumas? Või on asi lahtine?
Siin hetkel selline vihm ja torm. Sõitsin eile koju töölt ja isegi kiirtee ujus kergelt. Ehk teie tulek tagasi koju toob päikse välja?

8:45 AM  
Anonymous Anonymous said...

tere, tore kuulda et kõik läheb peaaegu hästi. Ja enam pole kaugel kui koduuksed juba paistavad...
meil on siin praegu pühapäeva hommik ja väljas möllab jube torm ja maru. Meil siin talinas pole veel miskit hullu, ilmselt jõuab allles lõuna paiku see tsüklon meie ka, aka saared ja kõige rohkem Pärnumaa on ikka hullumoodi vee sees. Pärnus on kohati mereveetasee üle 3 meetri kõrgem kui muidu. Vesi on juba pea pool linna enda alla võtnud ja inimesi evakueeritakse kodudest. Jube värk. Ma ilmakaarti tsekkasin siis paistab et meile siia võibolla ei jõuagi see tsüklon, enne vist hajub ära. Nii nagu Pärnus ja Läänemerel on kusagil 25m/s tuult ja puhanguti isegi üle 35, seda nimetatakse juba orkaaniks. Jube, aga tahaks kangesti minna välja merd vaatama, ega iga päev sellist pilti näe ju. Eks näeb kas lähme või püsime ikka nagu mõistlikud inimesed kodus.
ok, olge teie tublid,
terv,
Maarika

12:34 AM  

Post a Comment

<< Home