Wednesday, March 02, 2005

Veidike haige.

Tana pole ust koige lihtsam paev olnud. Olen terve paeva yritanud aru saada mis Regina tervisega lahti on . Ma olen enne ka mitu korda maininud et kylm, mis teda juba 3 pool kuud kimbutanud on ,ei taha teda mitte kohe lahti lasta. Nyyd on ta siis augmentini peal , kuid millegi parast ei ole tervenemist naha. peale augmentini on ta ka paari teise rohu peal( isu tostja ja veel paar ennetavat antibiootikumi mida ta peab paar kuud votma). Tana oli tal vaga raske paev. Uimane, vasinud, tuim- need on oiged sonad tema iseloomustamiseks. Samuti on ta kyllaltki palju kohinud, mind hoiatati et tee paranemise poole pole just lihtne, ja paljud kysimused jaavadki vastuseta. Nii hetkel ongi. Loodame vaid seda et koha kopsupoletikuks ei arene. Mainimata ei saa jatta , tavaliselt kemo teraapia ja kiirituse ravi labinud lastel on eeldusi just kopsupoletikuks( teatd rohud kahjustasid systeemi, nork immun systeem jne). Loodame et homme on parem paev. :D

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

oi kui kurb kuulda, aga no loodame ja mõtleme alati positiivselt... Paha köha mine minema, mis sa piinav väikest printsessi, mine kiusa neid, kes suudavad suga sammu pidada...
PEab see väike tüdruk ikka vapper olema, kui talle ikka niipalju kõiksugu rohtusid sisse kühveldatakse. Ma ohin iga kord kui keegi tahab lapsele antibiotsi andma hakata et kas ikka on vaja ja äkki saaks kuidagi teisiti. Aga no teie puhul on arusaadav et teisiti ei saagi...
Natuke sis meie elust kah, Markus läks jälle üle hulga lasteaeda, oli teine ikka päris pikalt kodus peale haigust. Igatahes paistab talle seal meeldivat, kuigi hommikuti väike nutuvõru on, aga see kaob kähku ära.
Ja uskumatu, et Margot saab ka kohe kohe varsti poole aastaseks. On teine juba nii aktiinvem roomab juba päris tükk aega, uudishimulik nigu pisike turuvarblane, aint öösiti ei taha magada, tissib ikka päris tihti, vahest lausa iga kahe tunni tagant. Kurnav aga mis teha, eks ma kunagi magan kogu selle aja takkapihta.
Majakene edeneb ka tasapisi aga ikka edeneb. Sisetööd juba käivad, seega on tegemist kõige huvitavama poolega koduehitusel. Tuleb valida siit ja sealt värve, plaatie, igasugu materjale jne jne. Õnneks on meil sisekujundaja abiks, ise läheks vist küll hulluks nii suure maja kokku panemisel, et pärast tulemus ka nauditav oleks..
ok olge sis tublid ja peletage pisikud orange countyist minema...

terv,
Maarika

1:07 PM  
Blogger Lennuk said...

Kuule, see külm (no tere-tere! eesti keelt cold=külm=nohu) kummitab siin paljusid. Viimasel ajal on liikvel mingi bronhiit päris palju.
Mul oli eile hommikul kurk niiiiiiii valus. No oli vajalik esmaspäeva varahommikul kell 6.30 jääkülmas basseinis ujuda. Tavaliselt on see bass soe, aga nädalavahetusel oli miskit juhtunud soojendussüsteemiga. Mõtlesin, et karastan ennast, aga vaat mis juhtus... Andis kohe tunda.
Tänaseks olen normis ja juba soojas bassus ujutud.

2:43 PM  

Post a Comment

<< Home