Friday, April 29, 2005

Puhkus kohe otseselt ENNE TORMI. irw

Koik toetajad ja sobrad ja muu rahvas- Teatan roomuga et regina scanid tulid tagasi negatiivsed mis tahendab seda et aju on ilus ja puhas :).

Eile , tanu tuimestusele magas regina terve paeva. Arkas kella 5 paiku yles , tahtis syya, ja hakkas oksele. No muidugi , hakka jah oksendama peale MRI'd. Aga koik on korras.

Nyyd hakkan jalle muretsema selle ees seisva 3 kuu parast. MRI oli jah, ja uudised olid koik viimase peal, kuid seda vaid paevaks.

Tana oli tal L/P(lumbar puncture), - selgroost tommati veidike vedelikku et uurida rakke ja koike muud ta kehas toimuvat :)

Nyyd teeme terve paeva(kell on 10 hommikul) mitte kui midagi ja siis homme lahkume Grizzlies housest kell 6.30 hommikul et kinni pyyda poole yheksane lend :) Tuult tiibadesse.

Aga pean ara mainima selle et tana on Shelby countys( kus me asume) tormi ahvardus. Vaatan aknast valja ja taevas on kaetud juba siniste rynkpilvedega. Tormi veel vaja. Laheks ainult hommikuks mooda. Ei tunne end just eriti exited tormiga lennukisse istuda. :)

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Torm on nii jube. Meil siin Ca-s on kah jalle vihma sadand oosel. Ma magan Gabrieliga yhes voodis ning ei kuule midagi, nii hea ja rahulik poeg on sul:)Endal on kah rahulikum magada ei pea yles alla jooksma kogu aeg.

Cool, et Reginal hasti laheb.

Homme naeme...

Sija

8:38 AM  
Anonymous Anonymous said...

Nii tore, et aju on puhas!!! Way to go, Regina!
Cyr

7:57 PM  
Anonymous Anonymous said...

Loen teie elust juba kusagil selle aasta algusest. See on tõesti tore, et tütrega kõik korras on! Te olete nii mõnusad seal, edu teile seal kaugel.
P.S. Avastasin selle lingi juhuslikult internetist niisama surfates ja väliseestlasi otsides, et teada saada, kuidas elu mujal on.
Tarviseid kõigile.

Kahe tütre ema Pärnust

1:44 AM  

Post a Comment

<< Home