Friday, April 22, 2005

Vaike PUhkus enne tormi.

Veetsime 2 ood lastest eemal. Kaisime Mehega Palm Springsis Puhkuses. Ilm oli lihtsalt suurepareane. Paike kyttis( kusagil 99 kraadi ringis oli). Kaisime magedes, Indian Canyonis, Botaanika/loomaaias. Hasti huvitav oli. Puhkus tuli toesti kasuks ara. Ei maletagi millal mehega nii kahekesi kusagil ara sai kaidud. Ohtud veetsime restoranides ja casiinodes . Yhes kohas joime kohvi, teises soime ohtust, komandasse laksime magustoite maitsma( mina ainult, mees ei soo magusat), neljandas kohas joime koikteile ja viiendas keerutasime kanda. :) Nyyd kodus olles, toolil istudes jalad huugavad all. Kyllaltki palju sai kaidud ja korbe paikest nauditud. :)

Homme siis moodub meil pakkimese tahe all. Ja ylehomme siis kella 6 ajal hommikul oleme juba lennujaamas ja valmis St Jude lendama. Vahemalt satume seal olema samal ajal kui meie paar tuttavat on ka seal ylevaatustel, ja yks regina vaga hea sobranna on tagasi ravil, nii et meil voib paris huvitav olla. :)

Gabriel ja Regina veetsid need paar ood kui me Springsis olime , meie vana lapsehoidja juures LAs. Tee peal peatusime Burger Kingis ja siis juhtus midagi kohutavat. Gabriel hakkas Restoranis Oksele. Oksendamine ise enesest pole ju ei tea mis hull asi, ikka juhtub. Kuid esimeseks motteks on ikkagi - MIKS ta oksendab, kas koik on ikka korras, kas oksendab selleparast et liiga palju soi voi selleparast et ta kehas on midagi katastroofilist kasvamas. OH SEDA HIRMU. Peale oksendamist tuli tal veel varina hood ka peale - nii et mina olin ikkagi korralikult ara hirmunud. KUid nyyd on koik korras ja Gabriel magab ilusasti. :)

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ja muidugi ma pidin ju siin jubedas kahekorses majas yksi olema 2 ood ja 3 paeva. Paeval oli lahe, kuid kui ohtu saabus, tundus nagu iga akna taha oleks keegi ning 2 korrusel pidevad kolinad ajasid hirmu nahka. Ma olen alati yks suur argpyks olnud:) Kuid lahe, et teil age oli

Sija

2:59 PM  
Blogger Lennuk said...

Kuulge, head lendu ja edukat tshekkimist! Et kõik oleks korras!!!
Kas sa kompu ka kaasa võtad? Et meid ikka kuris saaksid hoida?

8:06 PM  

Post a Comment

<< Home