Saturday, August 27, 2005

Esimene koolinadal.

Ja ongi esimene koolinadal selja taga. Reginale meeldib koolis vaga. Opetaja mainis et ta on vaga hea kuulaja ja jargib vaga hasti ta kaske ja keelde :) . Tubli. :)

Olen alates eilsest jalle yksinda lastega kodus. Nick lendas jalle Hiina toole. Seekord jaab kaheks nadalaks. Kauem pole voimalik, kuna minupoolne keeld on peal ;) Regina synnipaevaks peab ta kodus olema.

Meil on varsti jalle Memphise tripp tulekul. Viiendal sept. lendame memphisesse, 6ndal on terve paev sisaldatud aju uuringute ja muude uuringutega, ja seitsmendal lendame jalle koju. MITTE kohe ei taha minna. Ma kohe vihkan lennujaamu ja seda ymberistumist. Oleks no otselend siit Orange countyst, aga vaata , meie kiuste kohe ei ole. Ja need haigla travel agendid kohe ei taha meile Los Angelesest otselennu piletit anda, kuna pilet on vaheke kallim. Aga hea seegi, vahemalt ei pea lende ise kinni maksma. Thanks St Jude. Regina ka eriti ei taha tagasi haiglasse minna. Talle mitte kohe ei meeldi kaest torkida saamine. ja mulle ei meeldi fakt et ta pannakse tuimestusega 3ks tunniks magama, et masin saaks ta ajust ja selgroost ilusaid selgeid pilte teha. ja kolm tundi liikumatult selili olla on Regina kaest liiga palju kysida. Akki tuleb pissi hada, mis siis saab? Tuimestuse ajal pannakse mingi mahe alla, et kui juhtub siis juhtub, kui aga arkvel oled, siis ikka hakkab laps ju nihelema.
Loodame vaid haid tulemusi ja puhtaid scanne. Muu nagu ei loegi eriti. :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home