Monday, September 12, 2005

Ilusat esmaspaeva/teisipaeva---

Regina tervis on kah nyyd enamvahem korras. Koha on veel jaanud. Ja huuled on ka vaheke kuivade villidega kaetud, kuid ta energia on teda taas yles leidnud, ja soogiisu tundub kah vaga haa olevat.
Tana ta siis lakski arevalt kooli tagasi kus ta opetaja teda juba kaed avali ootas :) Tundub et koolist motlemine ja koolitoo tegemine on hetkel Regina yks lemmik tegevusi. Koos temaga opin ka mina. Siinne kirjutamine ja kirjapilt( tahtedel) on hoopis teistsugune. Regina korvalt harjutan ise ka oma kaekirja paremaks. Akki onnestub. Senini on ikka hadaldatud et loe nagu mingi arsti kaekirja, no mitte kui midagi ei saa aru. irw. Aga mul on eluaeg sihuke imelikult rumalalt halb kaekiri olnud. Jumal tanatud et arvutid on olemas, muidu ei saaks keegi mu kirjadest aru. hehe.

Tana ohtul laheme Disneyland Hotelli, kus Reginat ootab yllatus. Nimelt antakse talle tana katte lennupiletid, ja muu vajalik et me saaks Reedel alustada oma Florida reisi. Reede hommikul, enne reisi , korjab meid yles Limo ja soidutab meid lennujaama. Florida lennujaamas ootab meid kontaktisik, kes soidutab meid Give Kids the world http://www.gktw.org/
Kus me siis need 5 paeva elama peame. Hommikusoogid, ohtusoogid , magustoidud, jouluvanad, lihavottejankud- koik, koik on selles kylakeses olemas. Arvan et juba selles Kohtame koiki REgina lemmik princesse, mikisid ja minnisid ning muid Disney elukaid. JUhuuuu. Kogu pere puhkus( vaevalt?) Arvan et puhkusest tuleb rohkem stressamine , kuna yks laps tahab yhte ja teine teist, kuid kui tahame koikidele soitudele ilma jarjekorrata peale saada, peame koik kokku jaama. Nii et oleme siis need 5 paeva VIP'd ;) Tulge kah kaasa !!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home