Wednesday, January 10, 2007

Head Uut Aastat
















Head uut aastat teile Kallis Eesti rahvas.





Uskumattu, kuid kuuvarjutusena liikuv Diana on tagasi. Ma arvan et jatsin kirjutamise eesti keeles sinnapaika et teilt endilt rohkem emaile saada... ;) ja et ka teie mu armsad kallid tuttavad ja voorad end mingil moel ilmutaksite. :)





Hea kyll. Hakkan kohe pihta headest uudistest. Detsembris sai Reginal tais 2 aastat ajukasvaja viimasest ravi paevast. nick Ja Regina veetsid memphises 2 paeva - Reginal MRI ja vereproovid. Need kes inglise keelset blogi loevad teavad et eelmise aasta lopus oli meil Regina aju parast vaike hirm nahas. MRI korjas ta ajus yles muutused mida varem poldud tahele pandud. Arstid polnud kindlad mis toimumas oli. Nii siis kirjutatigi talle kiiresti uus ja pikem mri ( tavaliselt on 45 minutit) kuid see kord sai yle tunniajase ja kontrastiga( verre systitakse teatud "varv" , mis aitab MRI ( magneetiline aju uuring) valja otsida ka koige vaikesemadki halvad/head muutused. Anyway, saime eile teada et muutused ta ajus pole elukahjustavad. Muutused on tingitud Kiirituse ravist ja nimeks on sellel WHITE MATTER. Kes phsyholoogiat on oppinud voi anatoomiat kindlasti teavad mis see on, ei viitsi eesti keeles seletama hakata. irv ( tegeliklt ma ei oska nii hasti ymber tolkida).





No ja tanu ilusale ja puhtale ajule, ning ka sellele et ravist on moodunud 2 aastat, hakkame me Haiglas ( st Jude's ) kaima iga 6 kuu tagant :) HURRAAAAAAA!!!!!!! WE LUV ST JUDE:)

2 Comments:

Blogger RHEA said...

Tere teile Eestist,
Nagu arvata võib, tuleb see kiri ajalehes loetud artiklist motiveerituna.
Ka mina olen pidanud elama lootusetus tundes, olles kaotanud oma lapse. Teil seda läbi elada ei tule!!!! Ometi tunnen teile väga kaasa (mitte haletsususega), et peate sellist igapäevast vaprat võitlust. Mind aitas teadmine ja arusaamine, et kõike on elus millekski vaja, ka tohutuid raskusi ja piinu- meeleheidet ei tohi enda üle lasta mitte mingisugusel hetkel. Usk (mida või keda iganes keegi ei usuks) aitab alati.
Ometi ei saa pidada endale ka ühte uut infokildu, millest olen juhuse tahtel viimasel ajal mitmest kohast lugenud. Nimelt seda, et vähiga võitlemisel on avastatud viimasel ajal see, et vähirakud vajavad kasvamiseks teatud valke. Allutades inimene sisuliselt köögivilja- puuvilja dieedile on saavutatud hämmastavaid tulemusi, kus tervenenud on inimesed, keda koju surema saadetud.
Ma ei taha endast siin kujutada mingit "naabrinaist", kes soovitab oma reumaravimeid köharohuna tarvitada või muud sellist. Aga tean, et USAs on just neid uuringuid tehtud. Kui ma ei eksi, siis oli isegi hiljutises SL Õhtulehes sellest üks artikkel (viimase nädala jooksul-kui vaja katsun üles otsida). Uurige vastavat kirjandust ja konsulteerige oma raviarstiga- usun, et halvemaks olukorda see ei tee. Aga ometi võib ka sellest saada see "õlekõrs".

Ei teagi, mida veel lisada- suvi on ilus, roosid õitsevad....kõigest hoolimata.
Tervitan teid ja teie pisikest tütrekest kõigest südamest ja saadan siit kaugelt parimad soovid tervenemiseks teele!! Imed juhtuvad siis, kui neid kõige vähem oodatatakse!!!
Tervitades
Rea Raus
Haapsalust
P.S. Saadan ühe loomapildi teile-lastele ikka loomad meeldivad :)Sellel on meie pere kass suure karvahunniku sees, mis on kammitud meie siberi huskylt karvavahetuse ajal- selline naljakas pilt...parem vist kui niisama lilledega postkaart ;)

(saatsin selle kirja teile mailile, kuid ei tea, kas tuli läbi, mingi takistus oli vahel. sellest siis väike kopi siia)

11:28 PM  
Anonymous Anonymous said...

Armas Diana!

Lugesin Sl Õhtulehest Teie lugu.
Mõned ajad tagasi oli Eestis energia ja alternatiivmeditsiini teemaline foorum, mis aga suleti

/Qiforum on suletud, alates 08.01.2007., teadmata ajaks, kuna foorumi külastatavus oli liiga väike.
Tegutsema jääb foorumi vestlusgrupp, kes jagab omavahel infot ja vahetab teadmisi.
Küsimuste korral võite ühendust võtta: mysticwind@qiforum.info.

Samal aadressil on võimalik liituda QiForumi vestlusgrupiga./, ehk saab siit ka hingeabi!

Parimate soovidega!
Teie perele ja Reginale

Vast saab siit abi, pöörduge...

Päikest!

2:58 AM  

Post a Comment

<< Home