Saturday, July 07, 2007


Paar sona siis mis meil toimumas on. Nagu paljud juba teavad, pole Reginaga lood sisemiselt just koige paremad. Ta naeb super hea valja, energiat jagub tundideks. Ta pole 22st juunist saati oksendanud, tal pole pea valusid olnud. Jummal tanatud..
Kuid kahjuks voib vahetevahel terve valimus vaga petlik olla. Ta ajus on ikka veel umbes 4o erineva suurusega kasvajat, ja kahjuks on need kasvajad kasvuhormoonidega yle kylvatud, ja ilma ravita on Reginal elamiseks jaanud vaid paar kuud.

Nagu ma oma inglise keelsetes blogides olen mainunud, me ei ole veel valmis alla andma. Tahame proovida koik mis veel proovida annab , enne kui alla anname... ja loodame et ykskoik mis me ka proovime , tootab. Hetkel on regina paari "naturaalse" seene peal. Samuti votab ta suurtes kogustes c vitamiini, multivitamiine, 60 aastase musta kannuseene teed mis samuti aitab vahki rynnata, samuti teen talle paevas umbes 15 minutit immuunsysteemi tugevdavat massagi.
Soome yldiselt ainult orgaanilisi sooke. Yritame suhkrust eemale hoida, ei soo Toodeldud toitu, koik on yldiselt vaga orgaaniline.. See on siis meie poolne panus.

Esmaspaeval laheme aga Childrens hospital of Los Angeles ( meist umbes 80 kilomeetri kaugusel), Et Saaksime jargi proovida sealse keemiaravi, mis pandi ekstra Regina jaoks kokku.
Pean ka teile ara seletama , et arstid on hammelduses ja ei suuda aru saada MIS JUHTUS. Jaanuaris oli aju puhas, ja nyyd korraga ZOOOOOMMMMM.. kasvajatega yle kylvatud. Kellelgi loogilist seletust pole.. Kuid arvame et ju siis jai eelmise keemiaravi tulemusena yks vahirakuke kuhugile peitu ( arvatavasti koljulahedale), ja nyyd ta siis sai mingi suure boosti ( kasvuhormooni) ja rakk hakkas kiiresti kasvama. Jube moela. Paljud arstid on meil soovitanud niisaama kodus surma oodata. Meile on antud koik paberid et hakata matuseid planeerima. Gabrielile seletati ara et Regina voib INgliks saada.. gabriel on vaga mures ja ytleb et ta on vaga narvis. :(

Aga noh, haiglas saime jah ikka suure shoki, kui meile oeldi.. Et kui Regina sureb, Kas te teete avatud kirstu voi kinnise kirstu. Kas te tahate ta keha poletada, voi siis matta. Milline kirst. ETC. COME ON. Shokk missugune. Hetkel oligi tunne et nyyd on minek. paar paeva veel ja Reginast saab osa maast. Hirm oli. Kuid kui see otsene shokimoment moodas oli, hakkasime ikkagi tegutsema ja otustasime mingisuguse ravi kasuks.
Kui ravi esimese roundi ajal ei moju, peame keemiateraapia lopetama ja koju "surema"tulema. :( Kui ravi aga tootab, tuleb reginal veel paar gamma noa operatsiooni, ja veel 4 roundi keemiaravi. Ja 5 roundi lopus toimub ka luu ydi transplant.

NYYD RAHVAS. MA palun teid koiki. Kellel on voimalus. palun minge ja annetage oma luuydi. Otsige kohalik luuydi annetuskoht, kontakteeruge nendega, ja annetage. TE VOITE NII MONEGI INIMESE ELU PAASTA. Samuti , palun kysige haiglatest, kuidas te saaksite verd annetada. Ka see aitab. Reginal tuleb see kuu vahemalt 3 vereylekannet ja 13 liblede ylekannet. PALUN AIDAKE!!!!

1 Comments:

Blogger Katrin said...

Tere! Vabandan, ei osanud mujale oma kirja jätta kui kommentaaridesse. Kuid kuna ka Eestis on Reginale väga palju kaasaelajaid, kes blogi aadressi ka meie toimetusele läkitasid, siis kas tuleks kõne alla teie võitlusest kirjutada lugu SL Õhtulehe tervisekülgedele? Kui võimalik, palun kirjutage mulle katrin.pauts@sloleht.ee või katrin.pauts@gmail.com. Tervitades ja head soovides Katrin Pauts, SL Õhtulehe reporter

3:54 AM  

Post a Comment

<< Home