Tuesday, December 21, 2004

Ja ongi Chmoga arved pea yhel pool

Tana sai siis regina korge annuseline Chemo labi!!! Sai oma Stem cellid ilusasti katte ja oli onnelik, et lopuks on koik labi. Liftis laulis isegi NO more chemo for me laulu. Nyyd( kell kaheksa ohtul) on ta nii labi ja vasinud et juba norskab. Paris koju saame 20nda jaanuari paiku.
Tal on hasti palju igasugu arstilkaimisi kuni tolle ajani. Uuritakse aju, kuulmist, nagemist, hambaid, kaimist, kuidas tal maluga lood on jne. Nii palju on veel teha, enne kui paris koju saame. :) AGA onnitlege et ta nii tubli ja tugev oli. Toesti. Ma olen ta yle ylimalt uhke. ma oleks vist kogu selle ajal pillinud ja hadaldanud. Ma ei kuulnud Regina suust piuksugi selle kohta kui valus voi halb tal olla oli kogu selle 4 kuu jooksul. :)

Nyyd valmistume jouludeks. Tana tegin Gloggi. homme tuleb Nick , aga kahjuks soidab ta minema enne meie kuuendat pulmaastapaeva( 28 detsember). Jesver susver!!! me ka juba nii kaua yhe katuse all elanud. Ei saa nagu arugi....

3 Comments:

Blogger Lennuk said...

Hurraaa! Õnnitlen vaprat ja tublit Reginat NO MORE CHEMO-päeva puhul! Ja soovin absoluutset paranemist! Hoiame ka pöialt, et eesolevad arstikülastused teiele seal enam lisamuret ei too, vaid rahulolu, et kõik kulgeb kenasti...
Muutub vist juba igavaks korrutada, et küll te olete seal ikka tugevad! Mina mõnikord paljalt blogide lugemiselgi poetan pisara. Ja mõtlen alati teile!
Jõulud on siis ukse ees... Hakkab nagu looma...
Tänan sind ka pika e.maili eest. Meil siin Läänerindel endiselt muutusteta, aga küll asi korda läheb! (küll sa juba tead, millest räägin!)
Head ööd teile sinna!

10:33 PM  
Anonymous Anonymous said...

oi kui hea on lugeda täna hommikul vägevaid uudiseid!!! No more CHEMO, see kõlab tõesti uhkelt ja ta on selle kuhjaga ära teeeninud. Tõesti tuleb vaid pöialt hoida, et kõiksugu kontrollid mööduvad ilma halbade sõnumiteta ja te saate plaanitult 20 jaanuaril koju. Miski pole parem kui kodu, see on selge.
Ilusaid jõule teile kallikestele,
maarika

10:51 PM  
Blogger mutukas said...

Kui tore, et teil see keemiaravi nüüd läbi on lõpuks! Reginale nüüd head kosumist, ta peab hästi tubli jätkuvalt edasi olema!
Kui Iti Miina novembris Reginale pildi joonistas, siis käis sinna juurde selline lugu:
Rääkisin Reginast ja näitasin sinu blogist tema fotosid ja räääkisin, et tal oli peas kasvaja - vähk. Et Reginal oleks kindlasti hea meel, kui sa talle pildi joonistaks. Iti siis joonistas ja hakkas seepeale nutma, et mis haigus see vähk on ja et kas Regina terveks saab? Mina siis julgustasin, et saab küll, kui meie ka kõik seda väga kõvasti soovime.
Nii et paranege, koguge jõudu ja tervist! Kannatust teile kõigile!
Häid saabuvaid pühasid!

11:01 PM  

Post a Comment

<< Home