Tuesday, December 28, 2004

Tahelepanu!!!

Kiire ylevaade mis juhtunud vahepeal. Oleme nyyd REginaga jalle haiglas. Eile varahommikul tundus Regina kuidagi kuumana. Votsin tal palaviku ja termomeeter naitas 40,1. Kiirustasime kahku haiglasse.
Haiglas pandi talle kohe arvuti kylge ja kontrolliti mis lahti. Ta vererohk oli vaga ebastabiilne( kord liiga korge, ja siis jalle liiga mada. ja siis jalle liiga korge jne) . Korraga hakkas ta yle keha varisema, mul hirm nahas et mis lahti. Aga no jah. Argem unustagem palavikku. Tanu palavikule rappus ta kylmast yle keha 10 minutit ja siis hakkas tal jalle vaga palav. Ta vaeseke ei tundnud mugavalt mitte kui kuidagi. Lopuks suudeti meile teisel korrusel tuba leida- ja mainimatta ei saa jatte et, haigla on pilgeni haigeid patsiente tais :(. Lopuks kui me yles joudsime hakkas ta palavik tanu tugevatele IV antibiootikumitele all andma ja kella neljaks oli ta palaviku vaba. Hetkel saab ta 3 erinevat IV antibiootikumi, potassiumi, magneesiumi. Eile oli tal jalle verd vaja kuna hemoglobiin oli liiga madal ( umbes 7,2- liiga madal). tana saab ta liblesid.
Kuna ta on nyyd 24 tundi monitoride otsas ja saab vedelikke oopeava ringselt , siis ta vaeseke on veest nii tais et kaib WCs iga tunni tagant. Eile oli raskusi vedeliku valjasaamisega. Keha tahtis koike endasse koguda, aga viimaks siis hakkasid ta neerud toole ja nyydseks on koik korras. Kui tana palavik tagasi ei tule , siis saame arvatavasti homme haiglast valja. :)

Ok rahvas, nyyd on teie kord raakida. Kuidas joulud moodusid, mida soite, mida joite, mida kingituseks saite. :)

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Tere, loodan et Regina saab vanaasta ohtuks ikka valja, aga arst vaitis paeval kahjuks vatupidist. Kuramus bakter :( No me siis lahme Geibuga haiglasse ja votame uueaasta ikka koik koos vastu, loome kokku lastesampusega... Pole hullu.

Ma pole tykil ajal nii palju vaartuslikke kinke jouludeks saand, kui Usas olles. Aitahh :) Koige lahedam oli see, et ma polnud 6 aastat sinuga (Diana) Joule tahistand. Vedas, Meil olid ju ikka valged joulud.

Muideks comment lugejad Diana on vapustav kokk. Seda ei saa sonadesse panna, ise tuleb ta sooke maitsta.

Keep smiling:)
Sija

8:02 PM  
Anonymous Anonymous said...

selles suhtes on sul Sija õigus, et see kokkamise värk tuleb tal kohe päris kenasti välja, järelikult on soont selle peale :-))) Need vähesed korrad kui mul on õnnestunud seda nautida on tõesti ka super olnud.ühte seda tema retsepti muide kasutan siiamaani:-)))mis teha kõigile meeldib
terv,
Maarika

3:47 AM  
Blogger Queen D said...

Mis see koigile siis hasti maitseb????? Viimasel ajal olen kokkamisega vaga laisaks jaanud. Pole seda energiat hetkel et millegagi jannata.

1:39 PM  
Blogger Lennuk said...

Mis see kõigile siis hästi maitseb?
Kõik maitseb!
Aga ei iial ei unusta ma seda Napoleoni kooki! ;)

6:43 AM  

Post a Comment

<< Home