Sunday, January 09, 2005

Pyhapaev.

Tana on kuigi uimane paev. Kaisime haiglas vereproovidel. Koik proovid on korras. Nii et paramemine on taies hoos. Kohuprobleemidest oleme ka peaaegu lahti saanud. Nina on ikka veel tatine, mitte just koige rohkem enam kuid siiski vaheke. Soogiisuga on lood nagu nad on. Soob nagu hiireke. Imepisikeste hammustustega.

Ma ise yritan oma elevandi hammustusi kuidagi moodi vaiksemaks loigata. Aga mis teha. SOogiisu on kogu aeg olemas ja mitte kohe ei saa soogile ei oelda. Eile kaisime ka RMH ohtusoogil kus Lauren King Ministers tegid 52le perele ohtusoogi. Lauren king oli aastane kui ta suri Leukeemiasse . Tema pere elas samuti RMH pea aata aega, ja nyyd kaib nende pere ja nendega yhinenud vabatahtlikud kuus korra Ronald McDonald Houses peredele ohtusooki tegemas. Ohtusoogi ajal lauldakse Karaoket, peale ohtusooki on aga mediteerimine, palvetamine, etc. Hakkan selle kena grupi inimeste jarele kindlasti kohe puudust tundma. Koike seda teevad nad omajaolt omast rahast, kuid tuleb ette et nii monigi saadab vaikeseid annetusi neile. :) KEep up the good work :)

Homme on meil vaba paev , Kui ilm peab kaime Zoos jalle ara. Kui ilm on vihmane, istume terve paeva kodus ja scrapbookime voi siis mangime gameboyga Supermariot. irw. Mul on hetkel yle 200 uue foto mis vajavad scrapbookimist. uh oh, paari uut albumit on vaja ja scrapbookingu pabereid jne. Hirmus kalliks laheb koik see asi, kuid nii hea on hiljem koiki pilte organiseeritult vaadata :)

Gabriel on ka taitsa hea poiss. Vahel ta muidugi teeb tahelepanu saamiseks trikke aga temast peab ka aru saama. Ta naeb et regina saab koik tahelepanu endale ja et tahelepanu endale saada peab vahepeal PAHA poiss olema. :) Kuid onneks laheme varsti koju ja asjad hakkavad vast paremuse poole minema. Mainin ka selle ara et Laguna Niguelis on samuti yleujutused(terve ORANGE county) on veega yle valatud. Hetkel oleme kyll onnega koos et kodus pole. Mis kyll siin ilmas lahti on lainud. Kuskil pole enam turvaline. Muudkui sajab ja sajab, ja varsti on kogu maailm vee all. brrr. JUUUUBE. Peaks endale laeva ehitama hakkama....

4 Comments:

Blogger Lennuk said...

Jah, siin on vihmane! Sajab ikka vahel nii, et hall vihmakaardin on ees.
Tuli täna valleysse sõita ja tänavatel on moodustunud jõed.
Kuule, ma just tegin eila oma raamaturiiuleid korda ja leidsin pea aasta jagu Memorymaker ajakirju. Ära ei visanud, kusjuures mõtlesin sinu peale. Et äkki oled shniti võtmiseks huvitatud???
Hääd õhtut teile seal........

9:19 PM  
Anonymous Anonymous said...

ilm on vist hukas jah... maailma lõpp pole enam kaugel :-)))
tore kuulda et teil kõik proovid taas kenasti ja paranemine käib jõudsalt. Suudaks ise ka nigu Regina nokkida, aga no ei, ikka peab see loll inimeseloom õgima vuih, kole mõelda kohe... (iseennast pean silmas muidugi). Vaatasin piltide pealt pole sul figuural häda midagi, võid ikke vabalt omale vahest head ja paremat lubada...
Meie Markus käis täna esimest päeva lasteaias. Oli pool päeva, siis kui märkas et emmet pole oli ikka korraks suu nutule kiskunud ka, aga päris kähku läks üle. Homme jätan juba päris terveks päevaks, eks näeb kuidas harjub.
Ilm on meil siin ka nats järgi andnud, aga ennustavad uut tormi kah, kuigi mitte nii suurt, aga siiski. Käisime ise kah pilte tegemas,möllavat merd, rahvast oli pühapäeval mere ääres nagu laulupeol :-))) või tipptunnil kesklinnas...
ok, olge tublid,
maarika

4:33 AM  
Blogger mutukas said...

paranege kenasti!
kui söömise pahedest rääkida, siis mina ostsin täna poest tüki kamararulaadi ja nüüd naudin seda. hea rasvane.

12:30 PM  
Blogger Queen D said...

Ara soogist kohe raagigi. Kamararullaad on mu yks lemmik sncak foode. Kuna siinsed kamara rullid on vaheke imeliku maitsega , siis olen kuivatatud kamarakormpsude peale yle lainud.

12:55 PM  

Post a Comment

<< Home