Wednesday, March 30, 2005

Paikst teile koigile

Lopuks ometi on ilm ilus ja paikeseline. Niihea tunne on kohe - K E V A D!!! Tanane hommik algas meil toiselt. Peale seda kui Gabrieli lasteaeda viisin hyppasin Home Depot isse sisse ja ostsin - mynti, basiilikut, apelsini puu, lovilougu, kosmoseid, korvitsa ja astra seemneid. Samuti ostsin paar suurt kotitait mulda.
Kuna Regina on viimasel ajal tihti kysinud millal ta saab oma kaed mulda pista ma midagi teha, siis Lihavotte janku toi talle Dora the Exploreri aedniku karbi, kus sees koik vajalik algaja/ amatoor aedniku jaoks- kindad, myts, polvekaitsed, labidas ja vaike aedniku reha. irw. Ja asusimegi siis kahku aeda maad valmis tegema. Andsin Reginale asjad katte ja ta toimetas oma karbi juures. :) Oleme oma majas juba pea 4 aastat elanud, kuid ikka pole veel apelsi( orange) puud ostnud. Elame ju Orange countys, ja kuidas siis nii, et ilma apelsini puuta. Mitte kuhugi see ju ei kolba. tana tegin siis selle tyki ara ja istutasi vabale maale ilusa , vaikese, hastilohnava apelsini puu:) Nii hea tunne kohe. Ristisime ennast nii oelda Orange countisse sisse. Siit me nyyd enam kunagi ei lahku. irw. Kuna ilm on kuum, ja millegi parast mu automaat niisutus systeem ei lahe igal hommikul kell 6 toole, pean nad ise sisse lylitama. Ja kui seda teen, siis on kindel et ma ajjast kuiva kohaga ei lahku. Nii ka tana. Nii kui nupu peale vajutasin kohe hakkas igalt poolt vett kaela sadama. eh. taitsa karastav tegu. Nii hea ja lobus oli "kunst vihma kaes kykitada. irw. Ja siis seitsme minuti parast pidin sprinkelsid jalle valja lylitama, ja jalle pidin labi saju majataha jooksma ja vee kinni panema.

Reginal laheb vaga hasti. Ei lonka enam yltse, aga ta ei taha yldse kuulma votta et positsioon kuidas ta istub on tema- ja ka koikide teiste laste/ vanemate jaoks vaga, vaga halb. Ja ma ka unustan talle vahepeal oelda et kuule, istu parem criss cross applesaucei moodi. ( Ratsepa positsioonis). Kuidas oli teie paev kallis raffas?? Mida huvitavat juhtus??

0 Comments:

Post a Comment

<< Home