Sunday, May 01, 2005

Kiire update.

Oleme kodus. On pyhapaev ja Regina on haige. Muud ei tee kui magab ja oksendab. Eelmisel aastal tapselt samal ajal juhtus REginaga sama asi. Siis me mudugi ei teadnud mis lahti.

Kuna MRI oli puhas siis on meel vahemalt selle koha pealt rahul. Kuid miks ta siis nyyd oksendab ja ei soo ja magab. Kas toesti on see kurikuulus kohugipp kallal?

Gabriel on kah imelik. Kogu ta keha on punaseid laike tais. Nii kui piimatooteid soob voi apelsini mahla voi banaani soob laheb yle keha punaseks ja sygelevaks. Koik peab ikka kohe juhtuma samal ajal. Mul on hetkel moistus otsas ja narb pingul :(

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kui oksendab, siis peaks palju vedelikku jooma, muidu tekib vedeliku puudus.
Gabrielil on siis ilmselt allergia piima ja tsitruste vastu. Tuttava lapsel oli küll sedasi. Kurb.

Pärnust

10:39 AM  
Blogger Queen D said...

Vaga imelik on see et tal pole kunagi mitte kui yhtegi allergiat olnud ja nyyd enamvahem yleoo tekkisid allergaid. Regina on terve ta 5 aasta jooksul allergiate kyysis olnud ja nyyd siis gabriel on Votmas Reginast eeskuju.

10:58 AM  
Anonymous Anonymous said...

Allergia kohta ei oska eriti midagi öelda. Oksendamise kohta, et kui on palju oksendanud, oleks hea juua anda ilma gaasideta mineraalvett. Väikeste lonksudega, palju korraga pole vaja, aga tihedalt.

2:33 PM  
Blogger mutukas said...

ma arvan et Reginal on tuimestusest põhjustatud see oksendamine! kuidas hetkel on?

10:07 AM  

Post a Comment

<< Home