Saturday, December 10, 2005

Poidlad Pihku!!!!

Ja jalle on kaes see aeg kui mina ja Regina peame Reisi Memphisesse ette votma. Pyhapaeva hommikul kell 7.30 korjab takso meid yles ja soidutab Apelsiini maakonna lennujaama( kusagil 35 minutit meist). Sealt edasi kihutame algusega 9.45 Houston Texasesse ja peale 45 minutist ooteaega Texases olemegi Memphise poole teel, memphisesse jouame 5,05 ohtul( Memphise ja Ca ajavahe on 3 tundi)

Esmaspaeval algab meie Memphise rutiin, vereproovid, MRI/d Ct scannid, selgroost vedeliku eemladamine, kone areng, kuidas konnime ja opime jne. vuih, 4 paeva uurimisi. Mis mind kurvaks teeb on see et eesolev nadal on Regina viimane selleaatane koolinadal. Esmaspaeval on kooli Joulupidu, kolmapaeval on Tema klassi joulupidu ja Reedel on viimane koolipaev. :( ta jaab koigest sellest lobust ilma tanu St judele.
Olen mitu korda maininud et kain Reedeti Regina klassis abis lastega tegelemas. Regina opetaja on ikkagi viimase peal inimene. Pean ka selle ara mainima et poolteist aastat tagasi lopetas ka tema Chemoteraapia- tal oli rinnavahk. Hetkel on ta tervem kui kunagi varem :)
Sain samuti talt vaikese kingituse- vaniljelohnalise kyynla ja terve hulga kallistusi. :)

Reedel oli ka yks teine vaga oluline paev Regina elus. Nimelt valiti ka Student of the Month( kuu opilane). Tal oli nii uhke nagu peas kui Direktor ta 40 eelkooliku ette kutsus ja kiitvaid sonu peale luges. Mul tuli kohe pisar silma. Ma pole REginat nii uhke pilguga veel nainud. :) Ju sai siis aru kui tahtis tegelane ta on...;)
Nyyd aga poidlad pihku ja meile edu soovima!!!
 Posted by Picasa

0 Comments:

Post a Comment

<< Home