Thursday, January 20, 2005

Vahelduseks Haid uudiseid kah. :)

Eile oli siis Regina MRI. Regina aju on ilusasti puhas koikidest voorkehadest. :) kasvajast pole haisu kah jarel. Loodame et nii jaabki.

Tana oli tal Lumbar puncture/spinal tap- ei oskagi eesti keelde ymber tolkida( kontrolliti selgroos olevat vedelikku), ka see oli ilusasti puhas. :)

Oleksime muidu homme saanud koju soitma, kuid kuna ma olen nii jonnakas ja ei taha et reginal Central line sisse jaab , siis peame siin kuni teisipaevani olema. Teisipaeval voetakse Reginal CEntral hickman line valja( tommatakse ilma tuimestuseta). See teeb kyll talle vaheke valu, kuid selle eest saan ma oma peavalust lahti. Ei pea enam liini iga hommik puhastama( vedelikku liini laskma), ei pea kolm korda liinil olevat dressingut vahetama- mis on omaette ooper. ( peab kasi 10 korda pesema enne kui puhas dressing peale on saadud panna).

Lopuks ometi hakkab elu vast tagasi normaalsuse piiridesse minema. Lopuks saame tagasi OMA koju, kus on oma tuba oma luba. Oma voodi , oma vaatega vaike tagaou. KOIK ON OMA!!!
Tagasi Memphisesse tuleme umbes 20nda aprilli paiku( jarjekordne MRI). Loodan et selle ajaga kasvavad Reginal juuksed ka mingil maaral tagasi :)

2 Comments:

Blogger Lennuk said...

Kõlab nii ilusti! Oma kodu, oma vaade, oma voodi!
Kohe, kohe! Kohe on see käega katsutav! Silmaga nähtav! Ihuga tunnetatav!
Milline aasta teil ikka olnud...
Täis õudust ja meeletust! Ehmatusi ja teadmatust!
Elukogemus, eluelamus... aga missuguse hinnaga...

10:34 PM  
Anonymous Anonymous said...

oi no küll on tore häid uudiseid lugeda...
jõudsin eila juba närveerima hakata selle MRI pärast, et polnud sult mitte ridagi blogi. Tavaliselt on et kui sa ei kirjuta sis pole lood just kõikse paremad, kas on miski palavik või miskit muud. Huuuh, seekord läks kõik hästi ja see on positiivne, et MRI on negatiivne ;)lol
ja hei, pea püsti, ainult mõned päevad veel ja oletegi kodus.
Kas Sija ja Gabriel on juba ära komandeeritud??? Või kuidas te seda asja korraldate seal?
edu igatahes,
maarika

10:35 PM  

Post a Comment

<< Home