Wednesday, May 18, 2005

Kokuvote toimunust.

No nii, nyyd on siis gabrieli kord mingi imeliku haigusega laineid lyya. Vaesekesel on koigepealt tugev fungus( sormed ja varbad- nahk kohe koordub maha), siis kala lymphisolmed on paistes, ja siis veel mingi imelik suur muhk kaelal( just korvast vaheke allpool kus umbes mandlid on. Mandlid on ka tal vaaaaga paistes kuid ei mingit palavikku. Reedel viime ta jalle arstile et selgust saada paari asja. Seniks aga loodame et tal see suur muhk/ punn kaelal kaob iseenesest ja pole midagi tosist. Arst katsus soovitas CT scani, kuid ootame vaheke enne CTiga veidike. .


Kaisin tana autoga - ise soitsin- 75 miili kaugusel passi jarel. Vuih kui halb liiklus oli. 2 tundi ja 15 minutit laksime. vuih, vuih vuih. Mitte ei meeldi mulle selliseid soite teha. Ja siis pidime kohe tagasi soitma. Kysite miks ma seal kaisin? Aga selleparast et sain lopuks oma uue passi katte. Vana lopetas eelmisel aastal kehtivuse ja kui mul oleks tulnud tahtmine Usast valja soita oleks passi vaja lainud. :D. Nime ma ikka ara ei muutnud. Ikka olen veel saare- nii et vaba ja vallaline ;)

Sija pakib ka siin vaikselt asju et kodo poole soitma hakata. esimesel juunil lendab ta ka ara ja jatab meid lopuks rahule. :D Lapsed kindlasti hakkavad ta jargi puudust tundma. Eks nais mis toimuma hakkab. :)

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

tere vaba ja vallaline desperate housewife :-))))
See Gabu asi on küll hirmutav. Allergia? Mis veel muidu ju kaela peale välja lööb on kilpnääre.Ei tea, tõesti ei oska arvata. Loodan et saate reedel targemaks. Seniks jaksu.
P.S. nüüd pass käes, võid Tallinna kohvi jooma tulla...

10:25 PM  
Blogger Queen D said...

Hea meelega tuleks, jookseks - hetkel on nii vaja kohvi buddyt- Non fat vanilla latte splendaga kolab nii hasti hetkel. Oota veel paar kuud- akki jouan kohale....

2:55 PM  

Post a Comment

<< Home