Sunday, July 15, 2007

Veel inimeste headusest.

( Paeva laagris, Ronald Mc DOnald maja lastel oli voimalik paar tundi veeta paeva laagris. Pildil on Regina yhe laagri eestvedaja PUNiga. Reginal oli vaga halb tuju, kuid see onu suutis Paikese Pilve tagant valja tuua, ja Sellest onust sai Regina lemmik onu. Samuti, ei suutnud PUN uskuda KUID pikad ja ilusad ripsmed Reginal on, ning kui ilusasti ta silmad saravad ... SOPRUS...

Regina ja yks Paevalaagir Teraapia Koer. Kutsul oli hasti huvitav komme kohe pikali visata mis lapsed kohe naerma ajas. Ju siis Riley selleparast Teraapia koer ongi , et ta suudab oma sobraliku kombega ja imeliku kaitumisega koik lapsed naerma ajada :)

Elu on kui imelik uni. Yhel hetkel on koik ilus ja roosiline, kuid juba hetk hiljem on koik hall ja tolmune. Kogu aeg on tahtmine puhastustood teha ja sellest hallist tolmust lahti saada , kuid millegi parast ei taha see mitte kuidagi onnestuda. Puhastus tood toimuvad, ja loodame et roosid tousevad varsti tolmust ja hall mass taganeb.

Reginat vaadates on meil ikka veel raske uskuda et temas toimub voitlus. 4 paeva haiglas on seljataga , PICC liin on veenis. Keemiateraapiat annan ma reginale nyyd ise ohtuti ja Jargi on jaanud veel sellest tsyklist 18 paeva. Imelikult imelisel kombel tegi ta veeni chemo ajal vaga hasti. Oksendas ainult 2 korda selle nelja paeva jooksul. Energiat jagus tal igaks paevaks, ja isegi kohtu ei loonud tal need rohud see kord labi. Kuid jah, eelneva ja selle keemia ravi vahel on ikka vaga suur vahe kah. Eelmine kord( 3 aastat tagasi) olid rohud mitukymmend korda myrgisemad, ja oksendas ka tanu sellele rohkem et ravi havitas ka elusaid rakke magedena. Seekord siis jareldan et ravi siirdus oigesse kohta ja terveid rakke ravi eriti ei havitanudki. WOHOO. Loodame et vahk taganeb ja Regina terveneb. Arstid on ju ka varem patsientide tervises eksinud. nadala asemel on inimesed elanud aastaid . Teame ka mitut juhust kus inimene labis umbes 25 tsyklit ravi ( umbes 25 kuud keemiat). Arstid ytlesid et sellest inimeset kyll norm. elulooma ei saa. KUID sai, ja see "arstide poolt ebanormaalseks" tunnistatud eluloom synnitas veel 2 last kah- mis on haruldust keemiaravi/ kiiritust saanud inimestel.

Vahetevahel kuulen inimestelt haletsemist- OH, teil on kyll vist vaga raske, ja kuidas te nyyd siis paevast paeva elate teadmisega et teie tytar sureb varsti, oh teid vaesekesi kyll...jne. Kuid miks haletseda?? Oleme tugevad ja teeme koik selleks et reginal "lahe" elu oleks. JAH, vahel on madalseis , kuid naerame nyyd palju rohkem kui kunagi varem, Veedame aega koos perega rohekm kui kunagi varem. Mu abikaasa on isegi Barbide ja muude nukkudega mangima hakanud, ja ei pane pahaks kui Regina teda PRINCESS DADDY kutsub. Nalja kui palju. Nii et haletseda pole siin midagi. Meil on lobus, mis sest et veedame paevad haiglas , voi Ronald Mc Donald majas. Keda huvitab, siin on link Los Angelese Ronald McDonald majast. http://www.larmh.org/index.php
Veedame paevad arstide ja odedega nalja visates, ning soome oma hommiku , louna ja ohtusoogid Haigla kohvikus. ( see oli siis nii oelda JOKE). Toitume ikkagi veel "roheliselt". Orgaaniline toit on IN, ja USA muutub paev paevalt inimsobralikumaks ja tervislikumaks. ARMASTAN ORANGE COUNTit, just Laguna Nigueli ja siinset ymbrust. Ilus, rahulik, roheline, sobralik.

Oh,,aitab siis sellest. Yhesonaga- palun arge haletseda, vaid tahistage iga edukat paeva meiega. Oleme koik elus, jah, voitlus vahiga on taies hoos, kuid sellest ei tohi ennast heidutada lasta. Mis meid ei tapa teeb meid hasti, hasti tugevaks. ( blah blah blah).

NYYD aga tahan ma minuti pyhendada teid koiki tanades. OLEME meeldivalt yllatunud kui palju Reginast maailmas hoolitakse. Ja olen meeldivalt yllatunud, kui palju Regina on saanud kaarte voorastelt ( kuid nyyd tuttavatelt). Eestlased Taiwanist, rootsist, soomest, Inglismaalt, USAst, Canadast, Hiinast, ja ka EESTIST on saatnud Reginale ( ja ka meile) vaga sydant soojendavaid kaarte, joonistusi , pakikesi. Oleme sydamest teile koikidele tanulikud, ja selline soojous ja hoolivus toidab meid ja annab meile energiat juurde. Raagin nagu moni " hull" mutike, kuid tosi ta on. Hetkel toidame ennast koigest positiivsest, ja yritame negatiivsusele jalaga tahumikku anda. Ja taitsa hasti onnestunud on. :)

Oh jah, on kysitud kysimus kas ka voorad voivad Reginale kaarte saata -- AGA MUIDUGI. Regina ootab kaarte ja joonistusi koikidelt karvastelt ja sulelistelt. Mina aga olen usin aadressite koguja. Loikan koikidel ymbrikutel aadressid valja, ja liimin need ta scrapbooki ( albumisse). AKKI yhel hetkel tabab mind JUBE tanu kaartide valja saatmise hoog, ja kui see hoog mind tabab on mul koik aadressid olemas.... )

AITAH TEILE KOIKIDELE.

AITAH ET OLEMAS OLETE

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

loodan, et läheb kenasti ja Reginal on meist rõõmu sellisele ravikatsumusele vastu pidada..

ma küll luba ei küsinud, aga linkisin selle blogi mõne aja eest omapoolse panusena Eesti, Soome, Iirimaa, USA, Tai eestlase omasse. loodan, et see ei tundunud privaatsuse rikkumisena!

olge tublid ja terved kõik. tervitustega Taivanist,

LM

11:55 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ma soovin teile edu ja rõõmu!

5:45 AM  
Blogger Queen D said...

Hei Leelo. Aitah sulle toreda yllatuse eest;)

Ei sa ei rikkunud meie privaatsust. Mida rohkem inimesi Regina eest palvetab ja haid soove teele saadab , seda parem. :)
Imet oodates Diana, Regina, Nick ja Gabriel :)

9:49 AM  
Anonymous Anonymous said...

Uskumatult tublid olete! Loodan, et selle IME peale. Päuikest teile ja teie tytrele.

10:31 PM  

Post a Comment

<< Home