Sunday, January 23, 2005

Pyhapaev on Tore paev.

Tegelikult ega see pyhapaev nii tore polegi. Igav on meil siin. Ilm on valjas jaakylm ja seetottu peame toas istuma.
Reginal tatine nina on vaheke tatisemaks muutunud ja ta kurdab ka kurguvalu. KUjuta ette. 6 kuud polnud tal yhtegi haigust kyljes, ja nyyd korraga sai endale kylma. Vuih. Mitte kohe ei meeldi mulle see asi.

Aga hea uudis on ikkagi see et varsti saame koju. Arge Nickile oelge , aga meie soidame koju sellel reedel. Nick teab et me hakkame koju soitma esmaspaev peale homset. Kuid ma tahan neid yllatada sellega et jouame koju enne Sijat, Gabrieli ja Nicki.
Nick ise hakkab soitma kolmapaeval,ja kuna teepeal on nii moneski kohas juuuube ilm laheb neil vaheke kauem aega kojujoudmisega. :)

Regina ei joua ka ara oodatam millal lendama saamehakata. Nii villand on koigest sellest Haigla elust. Hakkan kyll igatsust tundma koikide odede ja arstide jarele kes Regina eest hoolt kandsid ja kellega head suhted said loodud. Ja ka koikide yrituste jarele mis siin toimuma hakkavad ja haigla pered saavad tasuta osaleda( makoverid, Superbowl partid, synnipaevapeod, kingitused sponsoritelt, ohtusoogid, etc. )

1 Comments:

Blogger Lennuk said...

Hei, hei!
Loete päevi!? Kindlasti...
Mitu kotti teil tuleb? Kogu kraam ikka pea pooleks aastaks??? Ja kindlasti on ju kogunenud palju asju selle aja perjoodi jooksul (jõulud ju ka vahepeal...)
Ahjaa, teil ju auto ka... eks see kindlasti laaditakse täis!
Kas Regina hakkab koolis kohe käima? Või peab ta algul ettevaatlikum olema (mille eest?)
Kuidas te lennujaamast koju saate?
Ma muutkui küsin...
Ehk nüüd veidi ka siitkandi elust.
Ilm on selline nii ja naa. Soojema kanti sisemaal. Ookeani lähedal üsna selline udune. Loodame, et teie saabudes päike ikka rõõmsalt paistaks!
Nädalavahetus läks kärmelt. Suurte pidustuse tähe all. Kirjutasin ka sulle sellest veitsa... Ma jäin peale külaliste lahkumist magama vist ka naeru näoga. Nii lõbus oli! Meid oli kokku 11. Sina olid vaid puudu! :)
Suur tänu sulle üllatuskingi eest! Saabus teine laupäeval. Ja uus triikraud on viimase peale! Vana laseb vett läbi ja .... ei soojene õieti. Ühesõnaga, muutus kasutuks.
Istun praegu raamatukogus oma läpakaga. Helen loeb omi raamatuid ja mina siis... tegelen oma asjadega. Ta võib end raamatute taha ikka väga pikaks ajaks unustada. Täielik!
Okeikin, lugege teie seal siis neid viimaseid päevi ja edukat koti pakkimist!

5:35 PM  

Post a Comment

<< Home