Saturday, July 21, 2007

HAIGla elu on nii nagu ta on.`


Reginal siis nyyd juba 4 paeva haiglas oldud. Palavikus. Palaviku loob paariks tunniks alla , ja siis jalle hurraaga tagasi. 38.9 peale. Arstid arvavad et on lopuks Regina poletikule jalile joudnud. Koik naitajad naitavad et tal on kuseteede poletik. Kuna tal aga hetkel immun systeem ikka veel nullis on, siis selline meie jaoks tavaline poletik voib tema jaoks aga kriitiliselt loppeda. Samuti on ta antibiootikumide peal mis aitavad tal suus olevate villid kontrolli all hoida. Nyyd on palavik jalle all ja tal energiat kyllaga. Tana oosel saab ta ka verd.

Olen tanulik et ma pole oma suud haiglas kinni hoidnud. Nyyd kaivad vahemalt oed ja arstid kontrollimas et kord majas oleks peale kella 9ksat. Tana anti isegi kolarite kaudu teada et " Oorahu algab paari minuti parast- mis tahendab- tuled kinni, tv kinni. Selline kord mulle juba meeldib.
Olen ka tanulik selle yle ( Loodame et me ei pea siin haiglas aasta aega istuma), et haigla ehitab uusi hooneid , mis tahendab uusi voodikohti, uue ohukonditsioneeriga mis jagab puhast ohku tubadesse yhtlasemalt, ja samas puhastab ka ohku bakteritest. Uue haigla hoonega tulevad ka rohkem private toad.. Mille yle tunnen ainult head meelt:)

tana on laupaev, homme pyhapaev, ja yle homme esmaspaev. kuna tana ohtul oli reginal palavik, tahendab se seda et oleme haiglas vahemalt esmaspaeva hilisohtuni. Kui aga palavik on homme, siis vahemalt teisipaeva hilisohtuni JNE. loodame et tana ohtune antibiootikumite doos ja immunsysteemi boostivad systid aitavad tal kiiresti taastuda. :)

JA aitahh teile koikidele kes vaga toredaid emaile on saatnud. Ta on tana terve parastlouna mu arvutis looma ja looduse pilte uurinud ja isegi maininud kas need on eesti pildid, kuna koik naev valja nagu Eestis .;) Ta isegi kysis minu kaest millal me Eestisse laheme :) Ma pakiks kohe kohvrid ja laheks ... aga noh, loodame et 5 kuu parast saame seda teha. :)

BTW. saatke aga oma haad motted siia poole teele.
Regina MRI ( Magnetic resonance imaging) on 2. august , kell 3.30 parastlounal. scan kestab kusagil tund aega ja sellest scannist oleneb Regina tulevik. Kui kasvajad on kasvanud , peame me kahjuks raviga lopparved tegema ja koju minema. Kui kasvajad on aga stabiilselt samaks jaanud voi vaikesemaks kahanenud, on meil plaanis veel yks tiir keemiat , Siis jalle MRI, ja nii 5 kuud jutti. 5 Kuu loppedes on reginale kindlasti vaja luu ydi/ stem cell transplanti. Kui see keemiaravi oli edukas, ja Regina taiesti ravist taastub ( umbes 2 nadala jooksul), siis toimub tal stem cell rescue. Tal voetakse luuydi/stem cells valja, kasvatatakse seda rohkemaks, ja siis pannekse see ta kehasse tagasi peale 5ndat keemia roundi. St Judes toimus reginal 4 stem cell transplanti.
Nii et loodame et esimene MRI naitab paranemist.:)

1 Comments:

Blogger Kats said...

Superarmas pilt Reginast!

2:18 PM  

Post a Comment

<< Home