Monday, October 01, 2007

pole kaua aega jalle krijutanud.



Stem cell Harvest







REgina on Hello Kitty Fan






Reginaga on koik korras. Terve nigu purikas. Eelmine nadal oli veidike pingerikas. Pidime pikad paevad haiglas istuma kuna tal "korjati" stem celle verest valja. Ysna pikk protsetuur oli ja peale kolme paeva ei suudetud kolmeks trasplandiks neid rakke piisavalt saada. neljanda stem cellide eraldamise protsetuur tehakse kunagi kesk oktoobris, voi oktoobri lopus.

Nyyd on meil 10 teraapia vaba paeva. 9ndal toimub MRI ja jargmisel paeval hakkame uue raviga pihta. :)
REgina kaib nyyd koolis. Ega talle eriti see lobu ei meeldi, kuid mis tal ikka yle jaab.

Paar paeva tagasi pidasime lopuks ta synnipaeva kah ara. Hasti lobus oli. Tegin lastele mitu mitu erineva varviga " mangu" tainast millega nad mu kogu tahahoovi ara matserdasid. Craft poest ostsin terve hunniku igasugu asju lastele valmistamiseks. Ja kypsetasin kusagil 70 cup cakei. Lastel lobu palju ja laialt :) Minu arust hasti tore yritus oli. Regina ka kiitis takka et I HAD LOTS OF FUN:)

Aitahh Onnesoovide ja pakikeste eest :)

2 Comments:

Blogger marika said...

Käin siin ikka lugemas ja kaasa elamas. Nii hea on lugeda, et teil läheb hästi. Jõudu ja kõva tahet teile tänaseks ja homseks ja nii edasi!!

11:59 PM  
Blogger Karuema said...

hei hei, tervisi Soomest. Tänases Öhtulehes on lugu yhest minu tuttavast, kes on sinuga sarnast kannatuste rada läbinud.
http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=248256
tegelt on elu ilus ja ma usun, et Reginal asjad paranevad. oluline on röömus meel ja elutahe.

4:47 AM  

Post a Comment

<< Home