Wednesday, August 22, 2007

LOPUKS OMETI OLEME HAIGLAST VALJAS>



VUIH. Eelmisel komapaeval tekkis Reginal palavik. Muidugi oli see tingitud ANCst mis oli jalle null. Seekord astid ei joudnudki jalile mis palaviku tekitas. Iga paev tehti vere uuringuid, bakterite uuringuid, ja muid uuringuid, kuid onneks tulid koik vastused tagasi negatiivsetena, mis tahendas seda et veri on bakterist puhas ja palaviku vois lihtsalt tekitada seekord "madal"seis.
Nii olingi Reginaga pea iga oo ja paev haiglas. Jube vasitav ja rusuv on ikka. Onneks saime seekord luksusliku toa. irv. Kuna neljandal korrusel ( vahi korrus) oli vooditest puudus , pandi meid kuuendale korrusele , mis on muidu Rehabilitation korrus- fyysilise teraapia korrus. ONNEKS hooliti meist kuuendal korrusel nii palju , et saime endale omaette toa, JA ONNEKS olid arstid ja oed nii ettevaatlikud et sisenensid ruumi maske kandes HURRAAAA!!! Lopuks ometi keegi hoolis sellest , et regina ei saaks ekstra baktereid endale kallale.
Seekord anti talle haiglas 3 korda Platelets ja seekord ainult Yks kord verd. Kuid luuydil oli seekord raskem taastuda , kuna esimene round tegi ikkagi oma too.

Nyyd OLEME KODUS. Te ei kujuta ette kui hea on lopuks kodus olla. Ma lihtsaltei suutnud enam haigla toitu sisse ajada. Yks ja seesama paevad labi. Muidu on haigla toit taitsa hea kvaliteediga- Taco salatid, tavalised salatid, liha, kala, kana, jne, kuid kaks kuud haiglas elades tean juba mis paeval mis on ja kes kokkab...
Regina on veel Nickiga Los Angeleses. Kuna ma tahtsin kiiresti koju saada et paar asja korda ajada. Ma vist juba eelmistes blogides mainisin mis meid ees ootab, kuid meeldetuletuseks.
1 September - MRI ( aju uuring- kestab 45 minutit)
4 september esimene koolipaev
5,6,7 september Haiglas kimo ravil. Ja peale seda jalle ootame mil luuydi shoki saab ja meid palavikuga haiglasse saadetakse.

MUIDEKS!! Tana on August 22( eestis on juba 23). Kaks kuud tagasi toimus Reginal aju operatsioon ja meile oeldi et on aeg matusteks valmistama hakata, kuna Reginal on paar kuud voi isegi vahem elada jaanud. Teda vaadates on mul tunne et energiat jatkub tal aastateks. :) Tahaks juba rahulikumalt hingata, tahaks rohkem teada, tahaks et yleoo saab koik korda..... Loota ju voib?? kes mul seda keelab teha.

Nyyd midagi imelikku. Eile oli mul Reginaga jutuajamine. Telekat vaadates ytles ta korraga mulle et ta ei taha suureks kasvada. Ta tahaks eluajaks 10 aastaseks jaada. Jahmatusin hetkeks ja siis kysisin miks?? Tema vastus oli imelikust imelikum- Nimelt ytles ta et ta ei taha suureks kasvada selleparast et suurtel inimestel kasvavad lapsed kohus ja see pidavat jubedalt valus olema. Ma hoidsin naeru kinni. Toesti, ta vaatas mulle tosisemast tosisema naoga otsa. Isegi ta kulmud olid suurelt kaares. Siis ma kysisin temalt kust ta seda teab. Ytles et oli eile nainud mind telekat vaatamas kui yks tadi kova haalega karjus kui synnitas ( siin kandis on selliseid showsid jalaga segada).
Selle peale ytlesin ma Reginaga. HOIDKU TA AINULT POISTEST EEMALE ja ei juhtu midagi.. IRV. Selle peale pyhkis ta otsaeest higi ja ytles. Allrighty then. I WILL NEVER SLEEP IN SAME BED WITH DADDY ANYMORE... irv. irv. irv.

3 Comments:

Blogger Mannu said...

HAAHAAHAAAA!
Lapsed ikka panevad täiega kildu!! :D
Nii tore, et Te koju lõpuks saite ja endiselt nii elurõõmsad olete, ainult see võibki imesid teha! ;)

2:03 AM  
Blogger kukupai said...

Nii tore, et Reginal kõigest hoolimata selline positiivne lapselik ellusuhtumine on. Jutt täiesti eale vastav ja terve lapse oma. Kui nii edasi läheb, on ju kõik hästi. Jõudu!

5:55 AM  
Blogger Segasumma Saara said...

Väga naljakas jutuajamine iseenesest ju :P.

Hoian pöialt MRI päeval!

1:40 PM  

Post a Comment

<< Home