Friday, September 14, 2007

Kolmas round lopetatud.


Haiglast saime valja juba esmaspaeval , kuid komas ja viimane Kemo round loppes alles tana. viimane selles mottes et me ei pea haiglas enam Kemot saama. Alates oktoobris hakkame keemiat saama Out patient paasil. Paar rohtu jaab minu kaela Reginale kodus anda ja korra nadalas kaime haiglas siis Iv Keemial jarel.
25 sept. "korjatakse" reginal stem Cell'id , kasvatatakse neid ja kui temalt piisavalt saadakse, siis tehakse talle 3 stem Celli transplanti. Nii et kemo ja transplantiga peaks asjad yhele poole saama kusagil Detsembris.
hetkel laheb tal jalle vaga hasti. Kuigi ANC ja veri on jalle alanemas, jatkub tal kovasti energiat et meie kallal norida ja Gabrieli nutma ajamiseks..

Kolmapaeval on Regina Synnipaev.!!! PEAME Kella neljaks haiglasse minema, kuna tal on jalle vereproovid. Ikka kolm korda nadalas ja nii kuni detsembri lopuni.... VUUUUUIIIIHHHH..

Koik kes te LA ymbruses elate. PALUN Pange aeg CHLAsse kinni ja minge annetage verd ja Platelets. Reginale tuleb jargmise paari nadala jooksul vahemalt 4 siirdamist.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

kui venna kiusamiseks jõudu jätkub, siis peaks ju jõudu küll olema. :)
panime kaardi ka teele, aga kardetavasti jõuab see hilinemisega kohale.
sille

8:01 AM  
Blogger Karuema said...

olge ikka tublid, kyll asi läheb paremaks.

2:02 PM  

Post a Comment

<< Home