Wednesday, September 05, 2007

Haid uudiseid kah sekka.....



No nii.. Tana sai siis Reginaga haiglas kaidud . Pidime kyll raviga alustama, kuid " teatud"pohjustel lykkame Chemo Ravi reedesse.
Mul on nii monigi hea uudis tanase paevaga soetatud-
ESIMESEKS HEAKS UUDISEKD- KASVAJAD KAHANEVAD. KOVASTI KOHE. Vahi rakud on kohe 50% kahanenud. Kui regina aju oli eelnevalt kaetud White Matter'iga, siis nyyd see Valge materjal kuhugi ara kadunud, MIS ON SUUREPARANE UUDIS. JA selle valge materiali kadumine viis endaga kaasa ka terve hunniku vaikesi vahi pesakesi.. Nii et hetkel on Regina ajus kusagil 2-3 erineva suurusega kasvajat, mis ka kahanevad aegapidi. Jah, Ime on syndimas... Meie usume.

KUNA Reginal laheb yllatavalt hasti on arsit meiega lopuks Luuydi transplandist raakima hakanud. umbes 20 paeva parast tahavad nad Regina stem cell'e koguda. Kuna regina PICC line seda aga ei voimalda, peame Reginale panema selle Double Hickman' liini ( mis laheb sisse tapselt rindade vahelt ja sydamelahedase veeni sisse. See on vaheke suurem ja voimsam kui PICC , ja kuna reginale tahetakse teha vahemalt 3 stem Cell transplanti oleme nous Hickman liiniga. SAMAS-- kui Reginalt ei saada teatud kogus stem celle ( tanu sellele et tal juba 4 transplanti on olnud), peame me Bone Marrow registrisse Regina kirja panema ja siis selle kaudu doonori leidma. See on vaheke Keerulisem... Kuna Regina on aasia/valge rassi segu, on koige toenaolisem et ka doonor leitakse selliste segude keskelt.. KUID segusid on Bone Marrow Registris vaga vahe kirjas, ja sellega doonori leidmine on vahem toenaoline. :(:( LOODAME et talt saadakse sobiv arv stem celle ja me ei pea registri kallale minema :)

Samuti arutasime kas UUS operatsioon on toenaoline, kuna kasvajaid on nyyd vahem, nad on vaikesemad ja pole koige hullemas kohas... Arsti vastus oli selle peale et Yritame Kemoga kasvajatest lahti saada.... Kuid samas hoiatati mind juba ette ka. Kuigi selline on meie plaan, ei tea me isegi seda mis jargmine nadal tuua voib. Votame koike samm samult ja rahulikult... LOOTUST ON.

See kemo round jaab reginal viimaseks "korge annuseliseks". Peale seda hakkame kemot tegema Outpatientina. Mis tahendab seda et anname seda talle kodus, ja
haiglas "rohutoas". See tapab samuti immun systeemi, kuid mitte nii jubedalt kui need 4 rohtu mida ta nyyd sai ja hakkab reedel saama.

Nii palju siis meie kandist. UUDISED ON HEAD!!!! Reginale nyyd jaksu vaja. Ees ootavad 3 vaga pingerikast kuud tais suuri kysimarke......

TANAN teid veelkord koikide kirjade ja kaartide, ja joonistuste, ja pakikeste eest :) NEid tuleb yllatavalt iga paev kas siis kaks voi yks... Tore on koikide teie haid soove lugeda.
Erilised tanud Lillile kes on Reginale pea iga paev yhe kaardi saatnud. :):):)

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Nii toredad uudised! Loodame ikka parimat! :)
palju kallistusi teile!!
sille

9:28 AM  
Anonymous Anonymous said...

Küüslauk ravib ajuvähki

6:01 PM  

Post a Comment

<< Home