Wednesday, August 08, 2007

Teisel Ringil


3 paeva haiglas seljataga. Korrati sama kimot. esimene paev Irinotecan, oral etoposide, temodor.
Teine paev Cyclofosfomide, oral etoposide, temodor. Siis veel mesna, zofran, benadryl, tylenol, antibiootikumid kopsupoletiku ennetamiseks, antibiootikumid suu limaskesta poletiku ennetamiseks.... ja mitu mitu liitrit vedelikku .... Regina pidas ka selle roundi vaga hasti vastu. Oksendamist tuli ette ainult kaks korda. TUBLI!!! Nyyd oleme tagasi Ronald McDonald Houses ( see pole kiirtoidu kot muideks, ja me pole kiirtoidu soltlased. Kes meid teab kinnitab seda ).

Nyyd ootame ta valgeliblede langust( hetkel ANC oli 1500) paari paeva jooksul peaks see langema kusagil 200 kanti) mis tahendab rohelist maski ja rahvamassidest eemale hoidmist ). KURB muidugi. Siinkandis on ju toimumas suured Laaneranniku Eestlaste Paevad. Terve mu trobikond tuttavaid on korraldamiskomitees ja tootavad endal hinge seest valja. Ka mul oli plaanis esineda , kuid kahjuks jaab see ara kuna hing lihtsalt ei luba sydamest laulda. :( ) Kui oled Los angelesse tulemas akki veel kohtume kusagil :)
siin on siis LEPi ametlik website.
http://www.lep2007.com/

Mul endal on plaanis Los angelese teatritrupi esinemist vaatama minna, kiirelt salakortsist labi kaija, Eesti majas ringi vaadata, kunstinaitust vaadata. Akki isegi jouan tantsu peole.. Kuid kahjuks ei luba midagi. Mu lubadused ei maksa sentigi viimasel ajal.. Jalle kurb. :(:(:(

Aga jah, Reginal laheb hasti. :) Energiast tulvil. Jookseb ringi, tantsib tantse laulab laule.
Ta viimase aja lemmikud on Hanna Montana, Suite life with Zack and Cody, KOIGE suurem lemmik on muidugi High School musical 1 . Ja ta vahetpidamata kysib Millal siis see High School Musical 2 valja tuleb. Yldiselt on ta koigest DISNEY sisse voetud. Kuid tundub et Muusika ja laulmine teeb tal meele eriti lobusaks. :):):)

NYYD tahan jalle teid koiki tanada. Te ei kujuta ette kui palju kaarte me iga paev eestist saame. SUURED TANUD teile fotode eest, sydamlike kirjade, kaartide... KOGE EEST :) Isegi shokolaadi saime :( Kuid kahjuks on Reginal pahkli allergiad ja emme Diana Pistis haiglas selle SUURE shokolaadi metsapahklitega ise kinni. Mis teha. Armastan magusat. :)
Oleme kaarte saanud igalt vanusegrupilt. Tana saabus vaga sydamlik kiri yhelt 85 aastaselt tadilt eestist. :) Kaekirja vaadates oleksin pea istukile kukkunud. Kaekiri meenutas nii vaga mu enda kadunud vanaema kaekirja. OH, TANUD TEILE Koikidele :):):): Regina YRITAB vastu kirjutada, kuid arvan et lasen tal yhe kirja kirjutada ja siis paljundan seda, ning mingi aeg saadan selle siis need koopiad eesti poole teele. :)

1 Comments:

Blogger kukupai said...

Diana, palun vabandust, et ei leidnud sinu meiliaadressi, meie kolmeaastane tups tahaks Reginale saata oma pildi ja mõned, mis ta ise on arvutiga joonistanud. Ehk saaksid siis ise printida need oma lapsele.
Soovime teile seal palju edu ja vastupidavust ning Jumala hoidmist.

11:12 AM  

Post a Comment

<< Home