Sunday, September 02, 2007

Regina ja MRI

Vaheke viltune pilt , kuid nii me hetkel magame. Toime laste voodid oma magamistuppa , et saaks koik koos yhes toas end turvaliselt tunda :)

NII. Regina jarjekordne MRI on nyyd seljataga. Nagu ikka oli ta tubli ja lamas 45 minutit liikumatult MRI laual . Tanud LEilale kes minuga haiglasse tuli ja seniks seltsiks oli. Aeg moodus uskumatult kiirest :)

Yldiselt on nii. Mul pole "official" uudiseid, , kuid sain emaili dr Dhallilt ja ta mainis et kaskis yhel neljanda korruse oel Regina faili sisse logida ja uurida mis toimub. ( arst ise oli nadalavahetusel haiglast eemal). Nii palju kui ode seal valja luges, on Regina aju hetkel stabiilne ja kasvaja on jalle vaheke taganenud. HEAD UUDISED!!!!! Arst kirjutas et ta laheb ise esmaspaeval haiglasse ja uurib seda koike ise lahemalt . Loodame et ta edastab meile samad uudised mis med. ode talle edasi oli andnud.

Reginal oli tana vaga hea paev. Umbes kella yhe paiku alustasime teed Northridge Poole. See asub meie kodust umbes 78 miili kaugusel.. Arvutage ise Kilomeetritesse ymber. Hetkel ei viitsi ise sellega tegeleda... Seal toimus Roberti pool Annual Pool Party. Kaisime ka seal eelmisel aastal ja oli vaga fun yritus. nii ka seekord. Terve rooberti kodu oli taidetud suurte ja vaikeste eestlaste, eestlannade ja muude rahvustega. Soime, joime( mina join ainult vett ja tervelt 6 pudelit ihihi). gabriel vedeles basseinis ja Regina kaldal. Tema ei tohi ujumas kaija kuna me ei taha ta IV marjaks teha.:) Kuid ega ta ei hadaldanudki et ta vette ei saa. Ta tubli tydruk. mangis oma Gameboy DSiga my little pony mange ja snacksis kropse. Samuti oli ta vaike social butterfly.. Raakis tadide ja onudega juttu ja yritas endale tegevust leida Ettekandjat mangides. Mina olin muidugi klient, ja nii ta mulle mitu taldrikutait liha ja saia sisse sootiski. Tegi mulle isegi voi saija ja toi vett.... Lopuks pidin siiski sellele lobule lopu tegema kuna liha hakkas juba korvadest ka valja ajama.... Aga kuna ta oli nii happy mind teenindades tundsin ennast vaheke syydi et pidin Halva kliendi osas olema... ;)

Regina ytles mulle tana et ta on VAGA, VAGA exited et kool algab. See aasta on tal teised klassikaaslased kui eelmisel. Teist klassi on ta koolis tervelt 4. Igas klassis kusagil 24 opilast. Opilaset pannakse klassidesse tavaliselt tarkuse ja oskuste jargi... See aasta on tal vaga hea klass. Hea juba sellest poolest et KOIK meie tanava teise klassi lapsed said Reginaga yhte klassi (kokku on meie tanaval 4 teise klassi opilast). Eelmise aasta opilastest on Regina klassis ainult 2 opilast.. Ylejaanud on koik tuttavad, kuid teisteste klassidest . Opetajaga olen sel aastal vaga rahul. Mrs French. Yks noorimaid, kuid akadeemiliselt vaga tugev ja Respect!!! opetaja..

Gabriel sai endale Regina esimese klassi opetaja Mrs Milleri. OLEN ylimalt rahul. Mulle Mrs Miller vaga meeldis ja ta oli meile ka vaga suureks toeks kui Reginal sel aastal haigeks jai. Mrs Milleril on endal 5 last ja 2 neist on erivajadustega- Autism.

NO NII. Homme siis viimane paev vabadust ja Teisipaeval kooli!!! WOHOOOOO. KOlmapaeval aga haiglasse Ravile. KOHALIKUD-- PALUN tulge meid vahepeal vaaatama... kas voi labiminnes viieks minutiks. Hakkan kah teesklema et ma ei Raagi inglise keelt ja lasen kylalistel kuni kesk ooni EESTI pop muusikat kuulata... Oigemini, peaks hakkama eesti folki kuulama... Lootspilli ja kannelt.... ja vaheke seto yyrgamist kah vahele ;) Sellega tahtsin ma oelda- ILUSAT SETO LAULU!!!!!!.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

niiiiiiiiiiii meeletult tore on kuulda,et teil kõik paremuse poole läheb! :)
käin siin vahepeal mitu korda päevas uurimas,kuidas reginal läheb ja elan südamest ta paranemisele kaasa!


kõike head ja paremat teile!!! :)

1:32 PM  
Anonymous Anonymous said...

Tore, et head uudised on. Tuleks teile hea meelega kannelt mängima, aga kahjuks olen kaugel veidi ;).
Ilusat uut kooliaastat!
sille

4:52 AM  
Blogger Karuema said...

vat kui hea, et Reede blogi kaudu siia lehele sattusin, hakkangi siin käima. Regina saab kindlasti terveks. Syndisin puudega ja arstide arvates ei peaks praegu yldse liikuma, aga näe, polegi asi nii hull, kui meditsiiniliselt paistab...peaasi, et vaim ergas ja positiivne püsib.
p.s muideks seiklesin tänavu mai lõpus kaks nädalat Californias, kes seda siis teadis, et te seal olete, oleks saanud ju eestist kasvõi pätsi musta leiba teile tuua :)

5:20 PM  

Post a Comment

<< Home