Saturday, December 22, 2007

Haid Pyhi teile koigile :)


Haid pyhi lastehaigla neljandalt korruselt. Kuna Regina ajust polnud Elavaid kasvaja rakke ( vahk on sunud ja enamus massist mis ta ajus on on surnud vahirakud

Anyway, Oleme jah nyyd haiglas. REgina jai vaheke haigeks peale kymmet paeva kodust chemot. Kuna tal oli transplant ees ootamas arvasime et on oigem teda haiglasse viia. Nyyd ongi ta olnud mitmete antibiootikumite peal.
Kuigi ta on vaheke haige , otsustasid arsti siiski Stem cell / Luuydi transplandiga edasi minna. Eile ( reedel) Antigi siis Reginale ta stem cellid tagasi. Protseduur on iseenesest ypris lihtne. Tema stem cellid , mis eemaldati septembris, olid kogu selle aja kusagil kylmetuskapis. neid oli kokku 4 kotti. kogu kogus umbes klaasi tais. Kuna REginal on juba toru veeni sees, yhendati see kotike Regina veeni sees oleva voolikuga, ja nii need jaakylmad stem cellid talle tagasi antigi, kott koti haaval. Samal ajal oli korval arst kes koik yles kirjutas mis toimub,iga paari minuti tagant moodeti Regina palavikku, vererohku, hingamist, etc.
Esimese koti jarel hakkas Regina oksendama, kuna see lohn ja maitse on lihtsalt jube. Ta haiseb vell tana ka luuydi sees olevate sailitusainete jargi. See on hasti imelik lohn, arstid kutsuvad seda Creamed Corn lohnaks, kuid minu arust on see rohkem hapuks lainud piima lohn... yuck.
nyyd siis oleme haiglas seni kuni Reginal on koha lainud, ja immunsysteem ( uued stem cellid) hakkab vaikselt jalle endast marku andma :) Nii et veedame joulud haiglas. :)

tanud koikidele kaardi saatjatele... KAJA- Sain su saadetise katte. Kuid avame selle alles jouluohtul ;) AITAHH!!!!

Lilli- oled vist Regina koige suurem fan:) aitahh koikide kaartide ja pakikeste eest :):):)

Uuel aastal Uue hooga.. .Paar mini transplanti on veel ees. Loodame et Reginal jatkub joudu ja jaksu ka uueks aastaks :



6 Comments:

Blogger Unknown said...

Haid Joule! Mina olen Silver San Franciscost, me kohtusime suvel LAs ja ma juhtusin su blogide peale labi orkuti. Tahtsin oelda, et oled tubli, et sa nii kirjutad. Rahulikke joule ja head uut aastat teie perele.

Silver

1:28 PM  
Anonymous Anonymous said...

Kauneid jõule Teile sinna kaugele! Küll on tore siit blogist häid uudiseid lugeda. Palju kallustusi ka!
Sille

2:01 AM  
Blogger KATRIN said...

Hoian Teile südamest pöialt!

8:44 AM  
Blogger joanamari said...

See on tore et Teil on kõik hästi
rõõmustan koos Teiega
Head vana aasta lõppu ja uue algust!!!
Meil on siin Räpinaski elamas üks selline väike ime, sai samamoodi ksavajast lahti , läks esimesse klassi sügisel ja on kui väike ingel, laulab, tantsib ja paremini veel kui teised !!
Hästi palju tervisi Teile ja kõike kaunist!!!
marju

4:49 PM  
Blogger marika said...

meiegi rõõmustame!:) imesid uude aastasse ka!!:)

5:24 PM  
Anonymous Anonymous said...

armas Regina emaga,

aitäh teile eelmise aasta blogihetkede eest. head uut 2008!

teie lugeja Kaug-Idast,

Leelo Maarja

12:57 PM  

Post a Comment

<< Home