Wednesday, October 24, 2007

..

Jalle tykk aega moodunud ...
Hetkel on nii et Regina on jalle immunsus valismaailma kohta puudub. Esmaspaeval Platelets, tana( kolmapaeval) oli 4 tunnine vere ylekanne. Regina kaib rohelise maskiga ringi, mis aitab teda " kahtlastest'" bakteritest eemal hoida...
Samuti pean Reginale Immun systeemi tagasi toovaid syste systima ( G CSF). Eelmine kord laks 9 paeva et veri tagasi normi laks, mis tahendab seda et 5 paeva on meil veel ees, mil me peame rahavast eemale hoidma..> JA ma teen seda kohe hea meelega. Mitte kohe ei taha haiglas istuda ja kogu aeg telekat vaadata.

Minult on paris tihti kysitud nyyd et kuidas meil nende tulekahjudega siis lood on. Me ise oleme hetkel turvalises piirkonnas. Kuid suitsu ja tuha saame koik enda kaela. Kui ma nadal tagasi kodus kaisin jatsin laste magamistoa toaleti akna lahti. Eile paariks tunniks kodus kaies avastasin et vannituba oli paksu halli tolmu kihiga kaetud. JUUUBbbEEE.. ja see paar tundi moodsuki mul nende vannituba koristades.... Ohu kvaliteet Laguna kandis on paris jube,,, koik haiseb.. Los Angeleses nii jube ei ole. Yltse ei tunnegi suitsu lohna. ( vahemalt Sunseti peal pole )... Kes malibule laheval elavad arvatavasti kannatavad rohkem..


MEIE AGA OLEME VALMIS HALLOWEENIKS>>> BOOO HOOO BOOO HOOO

0 Comments:

Post a Comment

<< Home