Friday, November 09, 2007

Oh...


Jalle on katte joudmas see aeg, mil me peame oma vaikese kohvri pakkima ja haiglasse soitma.. Kui koik plaani paraselt laheb, ja haiglas voodi kohti on, siis laheme sinna esmaspaeval,, kui aga voodikohti pole, siis ootame seni kuni voodi vabaneb.
Seekord veedame ka haiglas 3 paeva. Kolmapaeva ohtuks peaks valja saama. Seekord ma otsustasin, et ma ei taha Ronald McDonald majja jaada. Regina arst ja meie sotsiaal tootaja koos, meie "case manageriga" pakkusid valja sellise voimaluse, et kolm korda nadalas hakkab meil kodus kaima "kodu Ode" , kes votab reginal vereproovid, kaalub, moodab. etc.. ja siis ohtuks teatab meile kuidas Reginaga lood on. Kuigi ma eelistaksin vereproovide vastuseid poole tunni jooksul teada saada, yritan ma seekord endale kannatust koguda ja vahemalt 6 tundi oodata enne kui vastuse saame teada. :) Vahemalt ei pea Lasse soitma :)
Loodame et ka seekord moodub Regina keemia round ilma suuremate probleemideta.
Detsembris, jaanuaris ja veebruaris tuleb ka keemiaround( kokku veel 3), kuid need on teistsuguste rohtudega, ja nyyd siis oleme lopuks nii kaugel et regina Stem cellid on valmis ja ootavad arevusega, millal nad saavad Reginasse tagasi minna , et aidata ta luuydil paranema hakata.:) Keeruline vark, kuid kyll koik toimima hakkab:)

di.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home