Sunday, November 04, 2007

Meie poolseid uudiseid.








Aeg on markamatult moodunud.. Oktoobrist on saanud november ja aasta ongi varsti labi.
Eelmisel kolmapaeval kaisime lastega Trick or Treatimas. Yhesonaga.. Terve 31se oktoobri hilisohtu moodus meil ukse tagant ukse taha joostes and TRICK OR TREAT karjudes... Reginal oli lobus... Gabriel otsustas aga peale neljandat maja et tal on villand ja ta jooksis kahku koju ( hetkel on meie tanaval kusagil 60 maja) . Kuna me eriti kommist ei hooli piirduski meie kommi lunimine ainult meie tanava majadega, kuid nii monigi "laps" jooksis terve meie community labi - enam vahem.... Regina kehastas ennast sel aastal Princess noiaks ( armas noid) ja kaabriel tahtis ralli auto juhiks, kuid kuna me ei leidnud sobivat kostyymi , sai Gabrielist hoopis Tuletorjuja. :)

Eile ohtul oli meil voimalus minna vaatama Hannah Montanat. Hanna Montana on siin maal hetkel yks popimaid artiste alla 16 aastaste sees. Kui me kells poole Kolme ajal ( poolteist tundi enne kontserti) Anaheimi Honda Centerisse kontserdile laksime vottis meid vastu uskumattu vaatepilt--- ummik ummiku taga, rahvas Hanna montana riideid kandmas, Koikidel parukad peas, lapsed arevil,,, putkades miiilide pikkune jarjekord. HONDA CENTER OLI HULLUMAJA. Ma pole kunagi veel midagi sellist kogenud.. Kui kontsert algas ei olnud ma valmis selliseks kisaks. Arvan et kaotasin oma kuulmise. Kiljumine oli hinge seest viiv. Kuid pean mainima... Hannah montana/ Miley ,Jonas Brothers kontsert oli seletamattu kogemus. Regina tantsis ja hyppas ja kiljus koos oma sobranna Kimberliga terve Hanna Montana kontserdi aja....

pean ka ara mainima- Pileteid sellele kontserdile oli vaga raske saada. Lihtsalt hullumaja. Piletid myydi valja esimese poole tunni jooksul juba mitu nadalat tagasi.( ja hiljem rahvas myys neid edasi 2500 dollarit tykk - esirida. tavliselt oleks hind pidanud olema kusagil 100 doltsi ainult... Kuid inimesed siinkandis lihtsalt teavad et FANNITARIDE emad siin on valmis oma lapsi onnelikuks tegema ka paari tuhand dollari eest ...irv...

Meie saime oma piletid alles Eile. Me polnud yle eilseni kindlad kas me yltse saame kontserdile voi mitte. Kuid Mileyworld.com kuulis reginas ja voimaldas meile piletit 66 dollarti tykk ja taitsa heades kohtades.
Mu sobranna tahtis kangesti oma tytart ka viia kontserdile ja nii ta siis hakkaski seda asja ajama et me piletid saaksime. Kuna ta ei tahtnud et me piletite eest maksaksime, helistas ta paarile Regina "fannile" , kes olid nous meie piletid kinni maksma...:) SUured tanud neile koigile :)


Tervis on Reginal korras. Loodetavasti saame selle nadala lopus alustada viimase Stem cell transplanti eelse keemia raviga... Kuid kui ei saa, siis hakkame pihta detsembris.. Koik oleneb sellest kui head Regina vere naitajad on sel Reedel. :)

Tervitusi teile koigile ja ilusat Sygist ---Kuulsin et Eestis olevat juba lund sadama hakanud......

0 Comments:

Post a Comment

<< Home