Wednesday, November 28, 2007

Regina ja tema imelikud poletikud...


Arstid on veendunud et Regina on siin ilmas asja eest. Tana Tulid nad naljatades meie tuppa ja kysisid et mida ma kyll Regina Veeni sees oleva "liiniga" transportinud" olen... Mu vastus oli et toin Tihuaanast paar grammi kokaiini....irv...

Nimelt on Regina sydame lahedases veenis kesk imepisike ja peenike voolik mille kaudu siis talle rohtu antake, voetakse verd , ja muid vere komponente. Kolm nadalat tagasi tekkis sellele kohale kus tal see liin kehasse lahe vaike naha poletik. ma andsin arstile sellest kohe teada ja arstid testisid seda . Mone paeva parast hakkas bakter kasvama nende laboris. neil polnud orna aimugi millega tegu oli... Tehti uus proov... neljandal paeval hakkas bakter jalle vohama... ja jalle polnud arsitdel orna aimugi millega tegu. Meile helistati ja kasti kohe haiglasse tulla kuna , reginat taheti vaheke rohkem uurida. Nyyd oleme haiglas olnud 4 paeva.
Saime teada et Regina liinis on hasti imelik poletik mida on maailmas ainult kahel korral esinenud ( ja mis on yles margitud). Nyydseks teatakse niipalju et see bakter, kui teda ei ravita, voib ta surmav olla. Kuid see on koik. KUST regina selle sai, miks tal see on, jne,,, selest pole kellelgi orna aimugi.. KUID nyyd on koikidel orn aim KES on Regina . irv. Millegi parast tekitavad sellised huvitavad juhtumised koikides suurt huvi.. Koik tahavad katsumas , ja vaatamas kaija. eriti just " infectious disease" inimesed. irv... Regina on nagu vaike kuulsus siin hetkel .:)


HOMME peaksime teada saama kas me saame haiglast valja voi ei saa. KUI bakter on jalle vohama loonud, peavad nad selle liini veenist valja tombama.. KUi aga bakterist pole jalgegi jarel, siis tahendab see seda et antibiotikumite, alkoholi ja muude rohtude kokteil tootab. :)...

Oh seda elu ja ilu.....:)

PS. Kui te soovite Reginalt joulukaarit saada , palun emailige oma kodu, too vm aadress dianatan78@gmail.com ja nii saategi meilt kaardi. :O) Tana tootasin ma terve ohtu kaartidele aadresse kirjutades... 99 kaarti on kirjutatud.. Peaksin veel umes 50 juurde tellima...OH. OH HOOOOOOOOO :)

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Loodan südamest, et Regina suudab vähi võita. Artiteadus peaks ometi sinna kunagi jõudma, et vähk pole enam ravimatu haigus...
Minu tütreke kahjuks alistus peale rasket võitlust... temal avastati 3 aastaselt samuti halvaloomuline kesknärvisüsteemi ajukasvaja nimega anaplastiline ependümoom (ld.ependymoma anaplasticum). 1998 a tehti OP Eestis Tartus ja kasvajastõnnestus kätte saada umbes 60%. Rohkem ei saadud kätte kuna tuumor oli liiga halva koha peal. Ja arstid ütlesid ka kohe et nemad midagi teha enam ei saa ja palun kirjutage paberile alla, et kui teie laps teadvuse kaotab, siis teda enam kunstlikult elus hoidma ei hakata... Ning ka kiiritust ja keemiaravi polnud arstid nõus tegema, kuna nad väitsid et see kahjustab last niivõrd palju ja see kasutegur võib olla vastupidine. Kuna me mehega olime tol korral nii noored ja rohelised ning Eestigi oli ka äsja alles iseseisvunud + üldine meditsiiniline ja majanduslik tase oli suhteliselt nõrk, siis me ei osanudki midagi tahta või nõuda. Leppisime selle teadmisega, mida meile arstid ütlesid... Ja nii me siis elasimegi teadmisega et varsti on lõpp ja see saabus 2000 aastal... Kuna Eesti arstiabi ka midagi lapse olukorra parendamiseks ja inimlikustamiseks ei teinud, oli see lõpuosa suhteliselt ränk...
Sellest kõigest on möödas juba 7 aastat, aga kohati on mul tunne et see oli alles eile...
Ma tean, et minu sõnum polnud postiivne. Aga lootma peab siiski, mine tea, äkki Regina on just see, kel rohkem veab!! Jõudu ja elutahet teile, loodame te USA meditsiin on rohkem maailmatasemel, mis suudab meie lapsi paremini aidata!! Kallistage Reginat minu poolt!

1:35 PM  
Blogger Karuema said...

aga minulm on häid uudiseid - kuna elan jõuluvana kontorist umbes 400 km kaugusel, siis olin kuulda, et jõuluvana olevat Reginale ka kaardi saatnud, tema kõrgeausus isiklikult, usu või ära usu :)
Ja muumi filmid läksid teele, kahjuks kyll eesti keelsete pealelugemistega. sest valida oli, kas eesti või soomekeelsed pealelugemised. imelik, kõiki teisi filme on ka inglise jm keeltes, aga muumidega on nii nagu on.igatahes, nad tulevad.

3:17 PM  

Post a Comment

<< Home