Tuesday, October 16, 2007

Neljas round labi.....


Ja neljas ring ongi labi. 3 ood haiglas polnud just naljategemine. Reedel pidime haiglasse minema, kuna kui poleks lainud "voodit"hoidma, oldaks meie voodikoht kellelegi teisele antud. Nii istusimegi 17 tundi niisama haiglas telekat vaadates. Meie korval oli seekord tydruk kes oli haiglas olnud juba 9 paeva. Kui tydruk oksendama hakkas ja silmad koordi laksid, toos ema ta CHLA Kiirabisse. Kiirabi MRI naitas et ajus on midagi vaga nihu, ja nii ta siis Vahihaigete korrusele toodigi. Peale 7 paeva haiglas, anti emale head uudised- ONNEKS POLE teie lapsel vahki.Teie lapsel on mingi viirus ajus, mida meie arstid pole veel varem kohanud. Ja nii nad siis ravisidki steroididega viirust, kuni nad oigele korrusele kamandati. :)


Reginal moodus ka see 3 paeva haiglas oksendades ja iga tunni aja tagant potile joostes.... kuna teda pumbati vedelikke ikka taitsa tais, ja siis anti veel vedelikku, mis ta WCsse pani jooksma,. kuna keha on kuidagi toksiinidest vaja vabastada...
Nyyd oleme tagasi Ronald McDonald majas. Seekord saime endale vist koige vaikesema toa... juck...

Nyyd kaime haiglas jalle 3 korda nadalas, vereproovidel, stem cell transplandil, sydant kontrollimas, jne...
Kolmapaeval jookseme siit kahku tagasi Orange COuntisse. Yks meie vaga hea tuttav muretses meile Ducks'ide hoki mangule piletid ( kohe meeskonna kabiini korvale), ja Regina saab selle suure jaapuhastus masinaga soitu teha ( mida muidu saavad teha ainult miljonaridest sponsorid ja Make a wish lapsed....) aga regina on ka ju Make a wish laps:) Mis sest et tema soov on juba taidetud... Kuid lastel soovid ju muutuvad....
Aga anyway. Mul on kahtlane tunne et hoki mangul suudame me olla ainult vaikese osa. Regina vasib vaga kiiresti ja arvan et teise poolaja alguseks on ta juba vaga vasinud....

Ps... Arge ara unustage et Talbert perekord aitas meil yles seada Fondi Regina jaoks. Koik raha mis regina fondi Annetatakse laheb 100% Regina raviks, ja raviga kaasnevateks kulutusteks ( elu Ronald Mc Donald majas, ekstra sook, Rohud ( kuus 550 dollarit rohtudele).... Anyway... siin on fondi aadress, saatke aga tuttavatele edasi ja oelge, et koik annetatud raha on tax deductible as allowed by law... ;)
http://www.talbertfamilyfoundation.org/pages/Regina.html

Tahan koiki annetajaid tanada. :) Ei kujuta ette kuidas ilma abita hakkama saame. :) Meil on yks uus soov... Kuna regina on viimasel ajal taitsa haige olnud, pole me palju temaga kinos kainud ( mai, juuni, juuli, august, sept, okt- kaisime vaatamas Game plan mida ta vaga nautis). Kui teil on voimalus, palun saatke mingitest uuematest laste filmidest Reginale koopiad.( surfs, up, transformes.. etc... kui aus olla pole mul aimugi mis filmid suvel valja tulid,, ratatoulle ka vist oli yks neist.... :)

4 Comments:

Blogger Karuema said...

Kas Reginal eesti laste filme ka on? Kas ta neid sooviks?

3:28 PM  
Blogger Queen D said...

Reginal on para eesti filmi- Lepatriinu joulud, siis mingi veel lotte voi mis see nyyd oli. Aga eesti filmid talle meeldivad.. Ah jah, tal on veel see Eesti tv lastesaadete dvd ( lauludega vist). :) Hetkel tegelikult tahaks kyll DISNEY maailmale vaheldust ...irv..

8:29 PM  
Blogger Lennuk said...

Diana, ma lasen Harryl panna dvd peale lastefilme. Konsulteerin eelnevalt sinuga. Samuti on mul posu Eesti TV asju. Kui oled huvitatud... räägime.

12:21 PM  
Blogger Karuema said...

ok,ega Eestis neid lastefilme nii palju ju pole ka. Ruudi film oli ka mõnus, aga se epolnud multikas...
Muidugi muumikaid on siin Soomes igasuguseid? mulle endale need väga meeldivad? Kui sa arvad, et need Reginale röömu teeksid, siis oleksin hästi röömus talle Muumi filme saates (see va andmise rööm)... ja saada mulle siis ka oma aadress (saada mailile, siis privaatsem: kaja.tampere@jyu.fi)

2:09 PM  

Post a Comment

<< Home