Tuesday, January 01, 2008

Head Uut Aastat...


Ronald McDonald Maja oine staff ja vabatahtlikud abistajad ( vanemad prouad)
Uuel Aastal uue hooga...
Ja aasta 2008 ongi kaes. Kes sea ette teab mis aasta endaga kaasa toob. Loodame vaid et palju haid yllatusi.

Veetsime oma joulud ja vanaasta ohtu Haiglas. tegelikult Nick ja Regina olid haiglas, ja Mina ning Gabriel olime Ronald McDonald majas. Maja rahvas valmistas meile terve hunniku suupisteid ja mangiti mange ja vaadati telekat ja raagiti niisama head juttu.
Kui me aga Esmaspaeval haiglasse laksime , teatati meile roomsalt et REGINA SAAB KOJU!!!! Ta vere naitajad on tugevad, ja suurem oht on moodas... Kuid Kuna Regina ikkagi veetis 11 paeva haiglas, siis see yhe koha peal istumine on ta vaheke norgaks teinud. Samuti jookseb tal nina tatti nii et annab... Loodame et ta ei saa endale midagi kolmandat kylge. AGA jah, pakkisime oma kohvrid, ja kiirustasime koju.:) Nyyd terve parastlouna ma olengi ainult koristanud ja koristanud ja koristanud. Sain salvation army jaoks terve hunniku trani kokku. Homme peaks selle " junki' neile ara viima, et saaks majja vaheke hingamise ruumi.)

meil on antud 7 paeva paranemise aega, ja siis hakkame oma pea viimase keemia/stem cell ravi kuuriga pihta. NII juba tahaks et see koik labi oleks... Kuid samas on vaike hirm nahas. Nyyd arstide igapaevase valve all tunneme end taitsa turvalisena... Mind hirmutab see, et kui ravi labi, hakkame arstide juures kaima iga kolme kuu tagant... Vahel on mul selline tunne et pistaks Regina sellesse MRI masinasse sisse, ja lasekski tal seal sees tal elada. Aga nii isekas ma ka pole. Peale ta viimast kuuri , ytles arst et tore oleks kui me Reginal kolm kuud laseks kodus paraneda, sest immun systeem hakkab kovasti trikitama, ja kui ta lastega pidevalt koos on , voib ta endale igasugu haigusi kylge saada.
Ainus voimalus on meil teda kodus opetada ja siis kooli kaudu saada koduopetaja 5ks tunniks nadalas. Jargmisel aastal ta peab teist klassi kohe kindlasti kordama. Aga see on meie muredest koige vaiksem. Peaasi et tervis korda saaks. :)
OK. Meil on veel nadal aega siin kooli vaheaeg. Lapsed laisklevad niisama kodus. Homme laheme kinno, ylehomme kuhugi mujale. Regina tahab raskelt lumelauaga soitma minna, kahjuks pidime talle kurvalt ei ytlema, mille peale ta omaette hakkas kovasti nutma :( :(:(

OK. Lahen nyyd tagasi biggest looserit vaatama. Peaks ka oma kaalu sel aastal parmini kasile votma. tahaks kuidagi magusa hambast lahti saada... Any ideas???

0 Comments:

Post a Comment

<< Home