Monday, February 25, 2008

Hilinenud Onnesoovid Eestile.


Eesti juubelit sai see aasta tahistatud Los Angelese Eesti majas. Igati tore yritus oli. Huvitavad koned, ilusad laulud ja tore seltskond. Tegelikult patsutan ma hetkel endale olale- Tubli oled.ihih. Sain hakkama tykiga mida ma pole vahemalt 8 aastat teinud. Nimelt kiirkorras opetasin 6 Eestlannale selgeks vaikese seto laulumangu ja esinesime siis Umbes 120le Eestlsele ka tykikese setomaaga. :) Taitsa tore oli. Koige toredam oli aga rahvalt positiivset innustust saada:)

Kui soovite rohkem fotosid naha, siis palun uurige mu Caliwitchi albumit. Koik fotod seal on mu tehtud ja paluks pilte austusega kohelda ;)
www.caliwitch.smugmug.com

Reginast nyyd- Reginal laheb vaga hasti. ta ikka maadleb veel vaikese kylmetus haigusega, kuid ta tervisele on vahemalt 7-8t kuud paranemiseks aega anda , enne kui ta suudab koik haigused endast eemale torjuda.
Kooliga on tal hetkel vaikesed raskused. Kuid see on ka arusaadav. Lastele antakse siin ikka vaga palju kodu tood ja on ikka taitsa keeruline vark. Kes iganes hadaldab et USAs teevad lapsed nalja koolils, ei anta kodutood, ei opita midagi etc, siis see taitsa kohe valetab. Vot nii!!!
hetkel opin koos Reginaga ja tegelikult opin paris palju. Usa kohta, Presidentide, poliitika etc... Taitsa huvitav:)

Gabrielil laheb koolis aga vaga hasti. Ta on oma klassis parim opilane ja saab juba teise klassi koolitood teha, kuna esimese klassi vark on tema jaoks liiga lihtne. Samuti on ta internetis taitsa kogenud dude.

Kujutad ette. Eile ytlesin talle et mangigu hotwheels.com. ise laksin dussi alla. Kui 15 minuti parast alla tulin, oli gabriel aga youtube.com'is videosid vaatamas. Tana hommikul aga avas ta mu arvuti ja checkis mu emaili.... selline asi ajab mind hetkel ainult naerma... paari aasta parast on vast teine lugu...;)

4 Comments:

Blogger Karuema said...

Kuule Diana, ma kohe mötleisn pikalt seda immuunsuse asja ja nüüd seda teie olukorda ja köike...kuna praegu on köik hästi edenemas, siis kas sa oled möelnud, et nüüd seda arstide abiga saavutatut lisaks ka natuke rahvameditsiiniga turgutama hakata (nn support officina :))On ju nii eesti kui hiina meditsiinis fantastilis taimi, mis immuunsüsteemile tugevust annavad ja palavikke ja pöletikke jm selliseid asju körvale törjuvad...Ma olen oma lastega selliseid erilisi olukordi lahendades avastanud, et teinekord vöib rahvameditsiinist üllatavat tuge saada tavameditsiinile (kuigi see siin pole oluline, aga olen olnud olukorras, kus lapse surmast on sisulislet sent völgu, nagu vanarahvas ütleb, ja kolm korda kodustanud vähki, va raibet - ehk siis harjutanud kooelu vähiga...seepärast siin ka targutada julgen). Vöi oleks see liiga riskantne selles faasis veel Regina jaoks?

6:20 AM  
Blogger Karuema said...

ehh, jätsin sulle möötekilde ka vanadesse postitustesse, pole ammu aega olnud pöhjalikult blogides kolada...

6:30 AM  
Blogger Queen D said...

Hei Kaja. Oleme Alternatiivse raviga paris mitu aastat tegutsenud. ABikaasa toob Hiinast alati midagi kaasa ja siin on ka hasti palju tervislikku/alternatiivravi poodi. Regina tervist turgutame ka erinevate "herbidega". Vahel aitab, vahel mitte :)

AItah motlemast ja soovitamast :)

7:07 AM  
Blogger Tiim Salumägi said...

rõõm kuulda et õe lastel hästi läheb, ja et gabrielist selline arvuti spets kasvamas - see ei üllata, vaid muigama paneb :D

aga edu teile, teie tegemistes!!

tiim, anne , kristin

11:01 AM  

Post a Comment

<< Home